Ankomak 2012

Tarihler: 06 Haziran 2012 Çarşamba ~ 10 Haziran 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.ankomak.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2012 ~ Haz 10, 2012

30 yıllık İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası, Türkiye’de sektöründe Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı tek fuar olma özelliği taşıyan ANKOMAK Fuarına geri sayım başladı.

Devlet Malzeme Ofisi, KOSGEB, İzmir Ticaret Odası desteği ile 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da düzenlenen fuarın açılışını Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış yapacak.

ANKOMAK’ta 14 farklı ülkeden 350’ye yakın uluslararası katılımcı firma bulunuyor. Fuar, sektörde gelinen son noktayı ve inovasyonları 30.000’i aşkın profesyonel uluslararası ziyaretçiyle paylaşarak yeni iş birliklerine zemin oluşturacak.

Fuarda; Beton, Asfalt Yol Makinelerinden, Delme, Çakma, Kesme Ekipmanlarına, İş Taşıtlarından Kaldırıcı, Yükseltici ve Taşıyıcı Sistemlere, İş Makinelerinden İş Makineleri Yedek parçalarına, İş Güvenliği Ekipmanlarından İşleme Makinelerine, Güç sistemlerine hemen her alandan sektör temsilcileri yer alıyor.

Ankomak Yeni Bir Rekora Daha İmza Atmaya Hazırlanıyor!

Son 30 yıldır İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası olan ANKOMAK Fuarına sayılı günler kala fuara ilginin çok yüksek düzeyde.

ANKOMAK 19. kez İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerini bir araya Getirecek. Fuar 5 gün süresince birçok önemli markanın temsilciliklerini, Türkiye’nin önemli üretici firmalarını 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnrexpo’da profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT