Art Bosphorus Çağdaş Sanat Fuarı 2012

Tarihler: 15 Mart 2012 Perşembe ~ 18 Mart 2012 Pazar

Yer: Haliç Kongre Merkezi

Adres: Eski Karaağaç Cad. Halıcıoğlu Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 230 35 67

Web: http://www.artbosphorus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2012 ~ Mar 18, 2012

İstanbul’un en önemli sanat etkinliklerinden biri olan Art Bosphorus Uluslararası Çağdaş Sanat Fuarı, bu yıl da Türk ve Dünya sanatının seçkin isimleri ile izleyici karşısına çıkacak.

Sanatı geniş kitlelere yaymak amacıyla, Dünya’dan farklı ve yeni sanat örneklerini getirerek sanat ortamına katkıda bulunacak olan Art Bosphorus, aynı zamanda Çağdaş Türk Sanatını ve İstanbul’u da dünyaya tanıtma çabası içinde olacaktır.

15 - 18 Mart 2012 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde beşincisi gerçekleşecek olan Art Bosphorus, ulusal ve uluslararası sanat galerilerilerini, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sanatçı, eleştirmen, koleksiyoner, küratör ve sanat profesyonellerini yeni mekanında bir araya getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT