ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı

Tarihler: 14 Nisan 2010 Çarşamba ~ 18 Nisan 2010 Pazar

Yer: Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi

Adres: Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi, Harbiye, Şişli Şişli İstanbul

Web: http://www.artbosphorus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2010 ~ Nis 18, 2010

Merak ve cesaretle farklılık yaratan çağdaş sanatın İstanbul durağı !...

ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı bu yıl “merak ve cesaret” diyor… Bu tema, yaratıcılığın ve farklılığın temel dinamiği olarak konumlandırılıyor.

Üçüncüsü gerçekleştirilecek olan ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 14-18 Nisan tarihleri arasında, Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde, yurt içi ve yurt dışından çağdaş sanat galerilerini, sanatçıları ve eserlerini bir araya getiriyor. Kültür Başkenti İstanbul’un sanat hayatına yeni bir heyecanla, yenilenerek merhaba demeye hazırlanan ARTBOSPHORUS, çağdaş sanat fuarları arasında kendine özgü tarzıyla, özenli ve kaliteli seçimleri ile öne çıkan, iddialı ve başarılı bir 2010 fuarı sunuyor.

Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı, bu yıl “merak ve cesaret” temasını işliyor. Sanat tarihine imzasını atmış sanatçılar, eserleri ve düşünce akımları bütününe bakıldığında merak ve cesaretle üretenlerin kitleleri etkilediğini ve değer kazanarak bugüne kadar ulaştığını görüyoruz. Aynı şekilde medeniyetlerin, toplumsal gelişimin, bilimsel keşiflerin merak ve cesaretle başladığını ve insanlığı ileriye taşıdığını söyleyebiliriz. Buradan hareketle Artbosphorus 2010 için seçilen “merak ve cesaret” teması, yaratıcılığın ve farklılığın temel dinamiği olarak konumlandırılıyor.
Seçkin, yerli ve yabancı katılımcıları, etkinlik ve projelerle zenginleştirilmiş içeriği ile sanat alıcı ve izleyicilerinin beklentilerini karşılayacak nitelikte olan ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, 14-18 Nisan tarihleri arasında, Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde 5000 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek.

ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı, sanatı daha geniş kitlelere yaymak, Türk ve dünya sanatçılarını kültür kenti olan İstanbul’da buluşturmak, kentimizin sanat ve kültür alanında kaydettiği ilerlemeyi ve hak ettiği yeri vurgulamak amacı ile Ariyel Fuarcılık gerçekleştirilmektedir.

Yılın sanatçısı onur ödülü...
Artbosphorus 2010 etkinlikleri kapsamında ressam, devlet sanatçısı ve öğretim görevlisi olarak Devrim Erbil’e, sanat alanındaki değerli katkıları, uzun yıllar araştırmalar ve eserler vermiş, birçok sanatçı yetiştirmiş olması sebebiyle “Yılın Sanatçısı Onur Ödülü” verilecek. Fuarda Devrim Erbil’in eserlerinden oluşan geniş bir koleksiyon, Ariyel Sanat Galerisi standında izleyicisi ile buluşacak.

Yerli sanatçı ve galerilerin yanı sıra yurt dışından da bir çok galeri ve sanatçının katılacağı ARTBOSPHORUS 2010 İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı 14 Nisan Çarşamba günü saat 11:00’de izleyicilere açılacak. Fuar alanın kapısından satışı yapılacak olan biletlerin fiyatları; tam 10 TL, emekli ve öğrencilere 3 TL olarak belirlendi. Fuar, 18 Nisan’a kadar her gün 11:00 - 20:00 saatleri arasında ziyaretçilere açıktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT