ArtBosphorus Çağdaş Sanat Fuarı

Tarihler: 28 Nisan 2011 Perşembe ~ 01 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Fulya Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 61 29 - 30

Web: http://www.artbosphorus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2011 ~ May 1, 2011

28 Nisan-1 Mayıs 2011 tarihleri arasında açık olacak fuar, dans gösterileri, müzik resitalleri, performanslar, toplumsal sorumluluk projeleri, video art programları ve sanat filmleriyle, enerjik, aktif bir program sunuyor. ArtBosphorus Çağdaş Sanat Fuarı bu yıl, "Düşler, Renkler, Gerçekler" teması ile 20 ülkeden 300 sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.

ArtBosphorus Çağdaş Sanat Fuarı, 28 Nisan Perşembe günü Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılıyor. 1 Mayıs 2011 tarihine kadar sürecek olan fuar, 20 ülkeden 300 sanatçı ile ulusal ve uluslararası 35 sanat galerisine ev sahipliği yapacak. Fuar bu yıl, iki ve üç boyutlu eserlerin yanı sıra dans gösterileri, performanslar, toplumsal sorumluluk projeleri, video art programları ve sanat filmleriyle, enerjik ve interaktif bir program sunacak.

ArtBosphorus’un bu yılki teması "Düşler, Renkler, Gerçekler". Türkiye’nin dışında, aralarında Yunanistan, ABD, İtalya, İzlanda, Polonya, Ermenistan, Japonya, Almanya, Fransa, Sırbistan, Kore ve İngiltere’nin de bulunduğu dünyanın pek çok ülkesinden sanatçının katıldığı fuar bu tema çerçevesinde, resimden fotoğrafa, heykelden enstalasyona, danstan performansa sanatın her dalından çağdaş sanat yapıtlarını İstanbul ile buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT