Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı

Tarihler: 04 Nisan 2013 Perşembe ~ 07 Nisan 2013 Pazar

Yer: Haliç Kongre Merkezi

Adres: Sütlüce Mah. Eski Karaağaç Cad. 34445 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 311 11 11

Faks: 0212 311 11 99

Web: http://http://www.haliccc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2013 ~ Nis 7, 2013

İstanbul’un deniz kıyısındaki tek kongre merkezi Haliç Kongre Merkezi, 4-7 Nisan tarihleri arasında Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı’yla sanatseverleri ağırlıyor. Geçtiğimiz yıl da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Artbosphorus çağdaş sanat buluşmasına bu yıl yerli ve yabancı 200’e yakın sanatçının 1,500’ten fazla eseriyle katılması bekleniyor. Sanat galerilerinin de yer aldığı fuarda, sergilerin yanı sıra performans gösterileri, çocuklar için sanat atölyeleri gibi pek çok etkinlik gerçekleştirilecek.

Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı’na ikinci kez ev sahipliği yaptığını belirten Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce, fuara katılan galeri, sanatçı ve ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını belirtti. Handan Boyce, şunları söyledi: “İstanbul bugün küresel ve bölgesel ticaretin, eğitimin, finansın, bilim, kültür ve sanat dünyasının en önemli merkezlerinden biridir. Haliç Kongre Merkezi şehrimizin bu küresel rolüne ve misyonuna kazandırılmış önemli bir değer olarak profesyonel yönetimi ile iki yıldır İstanbul’un marka değerine yakışır hizmet vermektedir. Haliç Kongre Merkezi salt kongre ve toplantı sektörünün değil İstanbul’un sosyal, kültürel ve sanat hayatının da lokomotifidir ve dünya çapında kültürel ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Artbosphorus Çağdaş Sanat Fuarı bu kapsamda çok değerli bir etkinliktir. Tüm sanatseverleri Haliç’te görmeyi arzu ediyoruz.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT