Artist 2016 / 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Açılıyor

Artist 2016 / 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı Açılıyor

Tarihler: 12 Kasım 2016 Cumartesi ~ 20 Kasım 2016 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2016 ~ Kas 20, 2016

ARTİST / Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, 26 yıldır olduğu gibi bu yıl da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü’nde, 12-20 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Bu yıl 26.sı düzenlenecek ARTİST / Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı’nın 7 no’lu ana salonunda bu yıl 25 galerinin yanı sıra Umulmadık Topraklar isimli, çok küratörlü geniş bir sergi, panel ve performanslar dizisi ile karşımıza çıkacak.

Her yıl genç sanatçılara destek vermek için ayrılan 8. Salonda ise, 30’u aşkın inisiyatif ve grubun yanı sıra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İstanbul Kültür Üniversitesi ve Uluslararası Knidos Kültür ve Sanat Akademisi’nin de içinde olduğu kurumlar yer alacak.

12 Kasım günü saat 11:00’de kapılarını ziyaretçilere açacak olan ARTİST 2016 Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı toplamda 12 bin metrekareyi aşkın iki salonunda 9 gün boyunca sanatseverlerle yüzlerce sanatçının bini aşkın eserini buluşturacak.

ARTİST 2016’yı Onurlandıranlar
İstanbul Sanat Fuarı’nın, her yıl plastik sanatlara katkıları ve farklı alanlardaki çalışmaları nedeniyle verilen onur ödülleri de sahiplerini buldu. Çağdaş sanatlara önemli katkıları nedeniyle Sanatçı Onur Ödülü Sayın Gülsün Karamustafa’ya verilirken Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise Summart Sanat Merkezi’ne verildi.

Ödüller 14 Kasım 2016 Pazartesi günü düzenlenecek geleneksel TÜYAP Onur Yemeği’nde sahipleriyle buluşacak. Bu kapsamda Gülsün Karamustafa için ayrılacak alanda“Sineması” adlı bölümde sanatçının çeşitli dönemlerde gerçekleştirdiği video işlerinden bir seçki gösterilecek. Aynı zamanda “Kağıt Üzerinde Gülsün Karamustafa” başlıklı belge-sergide, sanatçı ve işleri için gerçekleştirilmiş, afiş, billboard, katalog, davetiye gibi görsel iletişim tasarımı öğeleri; sanatçının yaptığı kitap-dergi kapakları, illüstrasyonlar, belirlenmiş bir küratoryal konsept kapsamında izleyicilerle buluşuyor.

Sanatsever Kurum ödülü kapsamında ise Denizhan Özer küratörlüğünde gerçekleşecekSummart Bora Koleksiyonu sergisine de geniş bir yer verilecek. Summart Sanat Merkezi’nin kurucusu Mete Bora tarafından 1989 yılında başlatılan Bora Koleksiyonu’ndan bir seçki fuar boyunca ziyaretçilere açık olacak.

26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

ARTİST, 20 Kasım 2016 Pazar akşamına kadar ziyaretçiler için kapılarını açık tutacak.

ZİYARET SAATLERİ:
Hafta sonu : 11.00-20.00
Hafta içi: 11.00-19.00
Fuarın Son Günü : 11.00-19.00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT