Arüsder 2011

Tarihler: 05 Mayıs 2011 Perşembe ~ 08 Mayıs 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrarusder.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2011 ~ May 8, 2011

Araç ve araçüstü ekipman ve iş makinaları üreticileri ilk kez bir sektör fuarında bir araya geliyor… 05-08 Mayıs 2011 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Arüsder; Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makinaları Fuarı, geliştirilecek yeni stratejilerle, üreticilerin uluslararası ticaretine CNR`da yön vermeye hazırlanıyor.

Dünyanın sayılı otomotiv üretim ve dağıtım üsleri arasında yer alan Türkiye, araçüstü ekipman ve yan sanayi alanında da önemli gelişmeler gösteriyor.

CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık tarafından Arüsder (Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Derneği) desteğinde gerçekleştirilecek Arüsder Fuarı, üreticilerin yeni pazar arayışlarına yanıt verirken anlaşmalar için de uygun zemin oluşturacak.

Daha Fazla Ticaret
20 bin m2 alanda gerçekleştirilecek fuar; üretici, ithalatçı ve servis sağlayıcılarını CNR Expo çatısı altında bir araya getirecek.

Fuar, hem ağır ticari araç ve üst yapı ekipmanları üreticilerinin, hem de ticari araç yan sanayicilerinin pazar beklentilerine en üst düzeyde yanıt verecek.

Dünyanın en önemli markalarının buluşma noktası olacak organizasyonda, ihracata dönük anlaşmalara imza atılması bekleniyor.

Lider Markalar Katılıyor
Fuara, başta Karba, Kozanoğlu Kozmaksan, Hidromak, Hidroan, İlkerler Otomotiv, Paragon Savunma, Erdemli Makine, Ansan Hidrolik, Disan Hidrolik, Hidrokontrol, Hidrokon, Nurmak ve Beriş olmak üzere 100`ün üzerinde firmanın 300 markayla katılımı bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT