Auto Show 2010

Tarihler: 29 Ekim 2010 Cuma ~ 07 Kasım 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Yeşilköy / Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.itf-autoshow.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2010 ~ Kas 7, 2010

Auto Show Gün Sayıyor
Otomobil Dünyasında Büyük Buluşma

Ekonominin lokomotifi otomotiv sektörü, 13. Uluslararası Otomobil Fuarı Auto Show`da gövde gösterisine hazırlanıyor. Otomobil tutkunlarının merakla beklediği Auto Show`da son model otomobiller yeni sahiplerine göz kırpıyor. Auto Show 29 Ekim-7 Kasım 2010 tarihleri arasında İstanbul`da CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

100 Otomobilden 72`si İhraç Ediliyor
Bul yıl 650 bin ziyaretçinin beklendiği İstanbul Auto Show, dünyanın en büyük otomobil fuarları arasında gösteriliyor. Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği (OICA) akreditasyonuna sahip Auto Show, CNR Holding kuruluşu İstanbul Fuarcılık tarafından OICA ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) desteğinde iki yılda bir gerçekleştiriliyor. 2009`da, üretilen her 100 araçtan 72`sinin ihraç edildiği sektör, CNR Expo Fuar Merkezi`nde 120 bin m2 alanda buluşacak. Auto Show`a 200`ün üzerinde firma katılıyor.

Lider Markalar Auto Show`da
İstanbul Auto Show`a otomotiv sektörünün en büyük firmaları katılıyor. Fuara katılacak olan markalar arasında Porsche, Ferrari, Maserati, Bentley, Citroen, Subaru, Infiniti, BMW, Land Rover, Aston Martin, Mini, Rolls Royce, Chevrolet, Kia, Lambroghini, Seat, Audi, Geely, VW, Ford, Opel, Honda, Hyundai, Renault, Dacia, Mazda, Mercedes-Smart, Chery, Nissan, Jaguar, Peugeot, Suzuki, Ssangyong, Mitsubishi, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Lexus, Toyota, Proton, Volvo ve Skoda da yer alıyor.

Auto Show`da Pozitif Ayrımcılık
Kadın, yaşlı ve çocuklara yönelik birtakım pilot uygulamaların yapılacağı bu yılki Auto Show`da çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın fuarı rahatlıkla gezebilmeleri için bir dizi kolaylık getirilecek.

Çocuklar için oyun alanı, restoranlarda çocuk menüsü ve fuar alanına yayılmış çeşitli eğlenceli etkinlikler düzenlenirken fuarın iletişim stratejilerinden ziyaretçi hizmetlerine kadar pek çok alanda kadınlara özel uygulamalar yapılacak

Fuarda yaşlı ziyaretçilerin kalabalıklardan rahatsız olmaması için özel otopark, vale servisi, ilave dinlenme alanları, ekstra acil sağlık ve bakım ekipleri bulunacak. Katılımcı firmalar ise emekliliğinde otomobil almayı düşünenler için özel model ve fiyat seçenekleri hazırlıyor.

Engelli vatandaşlarımız için ise özel otopark ve yönlendirme hizmetleri, tüm stantlarda tekerlekli sandalyeler için rampa, fuar salonlarında özel dinlenme alanları yer alacak. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımızın sivil toplum kuruluşlarına da fuar süresince özel stant ve tanıtım olanakları sağlanacak. Pozitif ayrımcılık uygulamalarının yakın gelecekte tüm CNR fuarlarına genişletilmesi hedefleniyor.

Hafta içi ücretleri:
Kişi Başı: 11,00 TL
Çiftlere Özel: 13,00 TL
Hafta sonu ücretleri:
18,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT