Avrasya Belist 2010

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 19 Aralık 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı, Yeşilköy / Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 19, 2010

21. yüzyıl kent insanına çağdaş yaşam koşullarını sağlamayı ve çevre koşullarının iyileştirilmesini amaçlayan teknolojik yenilikleri, çevre dostu hizmet ve projeleri bir arada toplayan Belist 1. Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı, CNR Ekspo Fuarcılık organizasyonu ile 16-19 Aralık 2010 tarihleri arasında CNR Expo`da başlıyor.

Katılımcılar ile iş ortaklıklarının kurulabileceği, ürün ve hizmet ihtiyaçlarının karşılanabileceği ve pazar etkinliğinin artırılabileceği etkin bir ticari ortam sağlayan Belist 1. Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı, aynı zamanda yurtdışından belediye ve sektör katılımcıları ile ihracat ve ithalat bağlantıları konusunda da geniş imkânlar sunacak.

BELİST, Kent Yaşamına Değer Katıyor...
Son yıllarda toplu yaşam alanları ve çevreye duyarlılık konusunda toplumda kazanılan hassasiyetin artması ile belediyelerin ihtiyaçları daha da önem kazanıyor.

Belediyeler, kamu kurumları ve şirketler bu bilinçle kent yaşamı koşullarını geliştirmeye yönelik araç ve ekipman teminine ağırlık veriyor.

21. Yüzyıl Kentleri İçin Çevre Dostu BELİST...
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek olan BELİST 1. Avrasya Belediye Proje Tedarikçileri, Finans Çözümleri ve İhaleleri Fuarı, kentte yaşam kalitesini artırmaya yol gösterecek nitelikte bir fuar olmak iddiasında.

21. yüzyılın temel meselesi olan “sürdürülebilir kalkınma” konusunda yerel yönetimler birçok proje geliştiriyor. Çevre temizliği ve düzenlemesi, atık arıtma, enerji tasarrufu gibi başlıkların AB entegrasyon sürecinde önem kazanmasıyla birlikte Belist, bu projeler için gerekli ürün ve hizmetleri üreten/ithal eden firmalar ile il-ilçe belediye yetkililerini bir araya getirme misyonunu üstleniyor.

Kirliliğe ve küresel ısınmaya karşı yalıtım, çevre güvenliği gibi projeler ile finans çözümlerin ön plana çıkacağı fuarda inşaat, trafik, çevre sağlığı, enerji, kent peyzajı, spor-eğlence, bankacılık, elektronik gibi alanlardaki araç, tesis ve sistemlerde sergilenecek. Seminer, panel vb. etkinliklerle de zenginleşecek olan fuarın, sektörün rotasının çizilmesi ve kentlerde yaşam kalitesinin artırılması yönünde büyük katkıları olacak.

20 bin m2 alanda düzenlenecek olan fuarı belediye ve kamu kurum yetkililerinin, yerli / yabancı yapı-inşaat sektörü firmalarının, müteahhit ve sanayicilerinin de aralarında bulunduğu 15 bin profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yeni iş fırsatlarına erişimin sağlanacağı, sektörler arası ilişkilerin ve alışverişin güçleneceği, ihale fırsatlarının yakalanacağı fuar dinamik bir ticaret atmosferi oluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT