Avrasya Hayvancılık Fuarı 2014

Tarihler: 23 Ocak 2014 Perşembe ~ 25 Ocak 2014 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2014 ~ Oca 25, 2014

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Hayvancılık -4.Hayvancılık, Ekipmanlar, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri desteği ile bir kez daha sektörün uluslar arası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

22- 25 Ocak 2014 tarihleri arasında, 350’ye yakın Firma ve Firma Temsilciliğinin katılımı ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da düzenlenecek olan Fuarda Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği, Sığır, Koyun ve Keçi Irkları Islah Programları, Hayvancılık Ekipmanları, Çiftlik ve Hayvan Barınakları Projeleri, Koruyucu Hekimlik, Hayvan Sağlığı ve Veterinerlik Hizmetleri, Yem, Yem Katkı Maddeleri Üretim ve Depolama Hizmetleri, Süt Sağım ve Soğutma Teknolojileri, Tavukçuluk, Arıcılık ile ilgili ürünler tek çatı altında sergilenecektir. Eş zamanlı olarak düzenlenen Avrasya Tarım 2014 Fuarı da ziyaretçileri ile buluşacak ve bu vesile ile yeni iş bağlantılarının kurulacağı eşsiz bir platforma ev sahipliği yapılacaktır.

Avrasya Tarım, Hayvancılık ve Traktör Yan Sanayi 2013 Fuarlarında A.B.D, Almanya, Amerikan Samoa, Avusturya, BAE, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hollanda, İngiltere, İran, İspanya, İsviçre, İtalya, Japonya, Polonya ve Romanya başta olmak üzere toplam 203 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla gerçekleşmiş, Fuarlar 52 ülkeden 30.467 kişi tarafından büyük bir beğeni ile ziyaret edilmiştir.

Türkiye Tarım sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, tarım ekonomisi açısından büyük bir önem taşıyor. Avrasya Tarım 2014 Fuarıkapsamında Dış Ticaret Müsteşarlığı aracılığı ile Fuarı ziyaret edecek özel alım gruplarının yanı sıra Balkanlar, Orta Asya Cumhuriyetleri ve Avrupa’dan, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinden fuara gelecek olan heyetlere ev sahipliği yapılacaktır.

22-24 Ocak 2014 tarihleri arasında 10:00-18:00 saatlerinde, 25 Ocak günü ise saat 17:00’e kadar ziyarete açık olacak Fuarlarla ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek içinwww.avrasyahayvancilik.com adresini ziyaret edebilir veya bizlerle temas kurabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT