Aysaf 2011

Tarihler: 24 Mart 2011 Perşembe ~ 26 Mart 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnraysaf.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2011 ~ Mar 26, 2011

Ayakkabı yan sanayicilerinin en büyük ticari buluşması AYSAF`ta sektör gövde gösterisi yaptı. Ayakkabı yan sanayi alanında kilometre taşı haline gelen Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı`nın 44`üncüsü de yoğun ilgi gördü.

20-23 Ekim 2010 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen organizasyona 1.036`sı yabancı toplam 14.805 profesyonel ilgi gösterdi.

Yaklaşık 4 milyar dolarlık büyüklüğe sahip ayakkabı sektörüne hammadde temini yapan yan sanayi firmalarının buluştuğu AYSAF Fuarı, yan sanayi alanında Türkiye’de ve bölgede yapılan tek uluslararası fuar niteliği taşıyor.

287 firmanın katılımıyla gerçekleştirilen organizasyon, ayakkabı modasına yön veren yapısı ile de dikkati çekiyor.

CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından, AYSAD (Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği), TASEV (Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı) ve KOSGEB(Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı)’in desteği ile düzenlenen AYSAF, yıldan yıla artan büyüme oranı ile istikrarını bu yıl da devam ettirdi.

Geçen yıla göre yüzde 15 büyüyen fuarda, katılımcıların yüzde 45’ini yabancı firmalar oluşturdu. Aysaf`ın katılımcı ülkeleri arasında ABD, Almanya, Arjantin, Avustralya, Belçika, Brezilya, Çin, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İran, İspanya, İtalya, İsrail, Portekiz, Romanya, Slovakya, Tayland ve Tayvan yer aldı.

Profesyonel ziyaretçilerin fuar katılımcılarıyla temas kurarak yenilikleri yakından incelediği ve sipariş verdikleri AYSAF`ın 2011`de daha da büyüyeceği tahmin ediliyor. Organizasyonun ziyaretçi ülkeleri ise kayıtlara Almanya, Azerbaycan, BAE, Bulgaristan, Bosna Hersek, Ermenistan, Filistin, Gürcistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kosova, Lübnan, Makedonya, Moldovya, Morocco, Mısır, Pakistan, Polonya, Portekiz, Rusya, Romanya, Suudi Arabistan, Suriye, Tunus, Ukrayna, Yugoslavya ve Yunanistan olarak geçti.

AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı`nda taban, kalıp, ökçe, aksesuar, tekstil, kimyevi maddeler, deri ürünleri, suni deri ürünleri ve makine (kesim, monte, hazır taban, dikim, finisaj) sergilendi.

Sonbahar-Kış ayakkabı yan sanayi ürünlerinin sergileneceği AYSAF Uluslararası Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı 23-26 Mart 2011 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT