Bu Kış Kayak Tatili Nerede Yapılmalı?

Bu Kış Kayak Tatili Nerede Yapılmalı?

Tarihler: 26 Ocak 2017 Perşembe ~ 29 Ocak 2017 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2017 ~ Oca 29, 2017

2017’nin en moda kış tatili rotalarını EMITT tatil planı yapanlarla buluşturuyor. 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek EMITT; kayak turizminin yurt içi ve yurt dışındaki kayak tatili rotalarına yönelik alternatifler sunuyor. Her bütçeye uygun kış tatil rotalarını cazip fiyatlarla sunan EMITT 2017, “Erken rezervasyon” kampanyaları ile ziyaretçilerine avantajlar da sağlayacak.

Kış aylarının gözdesi kayak tatili her geçen yıl daha da tercih edilir oluyor. Özellikle de çocuklu aileler için keyifli ve eğlenceli anlar vaat eden kayak tatilinde oteller de sundukları olanaklarla bembeyaz karlar içinde yapılan kış tatilini unutulmaz kılıyor. EMITT Turizm Fuarı da kış turizminin yanı sıra yaz, sağlık ve outdoor destinasyonları için yüzlerce seçenek sunan çok sayıda kuruluşu tatil severler için bir araya getiriyor. 28 - 29 Ocak 2017 tarihlerinde EMITT’e yolu düşen herkes bir kayak tatili planı yapabilir. Üstelik de her bütçeye uygun bir seçenek bulabilmek de mümkün…

Seyahat tutkunları için geri sayıma başlayan EMITT; ziyaretçilerine her bütçeye uygun tatil rotalarını “cazip fiyatlar” ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT