CeBIT Bilişim Avrasya

Tarihler: 06 Ekim 2011 Perşembe ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 246 20 11

Web: http://www.cebitbilisim.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2011 ~ Eki 9, 2011

Avrasya'nın bir numaralı bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia, 2011 yılında da bilişim sektörünün buluşma noktası olmaya devam ediyor. Gelecekteki iş stratejilerinin temel bir parçası olan bilişim, hemen her sektörde yeni iş alanlarının açılmasını ve sektörün büyümesini sağlıyor.

Sektörün ihtiyaçları ve eğilimi doğrultusunda yenilenen yapısı ile CeBIT Bilişim Eurasia 2011 yılında, sektördeki bu hızlı gelişime ayna tutacak ve şirketlerin günümüzdeki ihtiyaçlarına yönelik doğru çözümler sunacak. Yeni konseptleriyle CeBIT Bilişim Eurasia'da bir fuardan çok daha fazlasını bulacaksınız!

CeBIT Bilişim Eurasia 2011, bilişim teknolojileri tedarikçilerini ve kullanıcılarını birbirini tamamlayan 4 ayrı platformda bir araya getirecek. Bu geliştirilmiş konsept size kaçırılmayacak pek çok avantaj sunacak. Fuarın dört platformu, kullanıcıya yönelik yapısıyla, hedef grubunuza öncekinden çok daha etkin bir şekilde ulaşmanızı sağlayacak.
• Bilişim teknolojileri tedarikçileri ve kullanıcılarını olabilecek en verimli şekilde bir araya getiren anlaşılır konsept.
• En iyi yönlendirmeye olanak veren anlaşılır bir sinyalizasyon sistemi.
• CeBIT Bilişim Eurasia katılımcılarının daha büyük başarılar elde etmesini sağlayan özel sunuş şekilleri.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT