CNR Avrasya Boat Show 2017

CNR Avrasya Boat Show 2017

Tarihler: 16 Şubat 2017 Perşembe ~ 19 Şubat 2017 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2017 ~ Şub 19, 2017

Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması olan “CNR Avrasya Boat Show” 11 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy İstanbul'da deniz severlerle buluşuyor!..

Düzenlendiği her yıl dünyada büyük yankı uyandıran ve deniz tutkunları ile Türkiye'de denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show!..

CNR Avrasya Boat Show Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı, 11 - 19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy İstanbul'da düzenlenecektir.

Dünyanın karada yapılan 2. büyük, Türkiye’nin en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan CNR Avrasya Boat Show’un onbirincisi 11-19 Şubat 2017 tarihleri arasında CNREXPO Yeşilköy’de ziyaretçileri ile buluşuyor. Kategorilerinde en iyilerinden olan mega yat, tekne ve yelkenlilerin sergilendiği, denizcilik sektörünün tüm aksesuar ve ekipmanlarının yer aldığı fuarı, yurtdışından da oldukça yoğun deniz sevdalısı ziyaret edecek.

85 bin metrekarelik dev alanda denize dair her şeyi bulacaksınız
Hızla büyüyen ülke ekonomisinin ve istihdamının önemli unsurları arasında yer alan denizcilik sektörüne, “CNR Avrasya Boat Show” önemli katkılar sağlıyor. Mega yat üretiminde dünya üçüncülüğünü yakalamış olan Türk denizcilik sektörümüz, oldukça kapsamlı ve büyük olan fuar sayesinde farklı müşteri potansiyeline ulaşmak ve dünyaya yelken açmak için birbirleri ile yarışacak.

1000’in üzerinde markanın katılımı ile düzenlenecek fuar, 11-19 Şubat tarihleri arasında da tüm ziyaretçilere açık olacak. CNR Avrasya Boat Show, Princess, Sealine, Hanse, Azimut, Moody, Prestige, Dufour, Jeanneau, Azuree, Sunseeker gibi dünya markalarının en iddialı motor yat ve yelkenlileri ile görsel bir şölene dönüşecek.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR) işbirliği ile düzenlenen fuar, Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu (IFBSO) ve Uluslararası Denizcilik Endüstrisi Dernekleri Konseyi (ICOMIA) tarafından da desteklenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT