Comvex İstanbul 2011

Tarihler: 24 Kasım 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.comvexistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2011 ~ Kas 27, 2011

Otomotiv sektöründe önemli bir güç birliğinin simgesi olan COMVEX İSTANBUL Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı için sektörün önemli dernekleri bir araya geldiler.

Yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan ticari araçların en son modelleri ile seçkin yan sanayi kuruluşlarının ürün ve hizmetleri, 24 - 27 Kasım 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de sergilenecek.

OSD - Otomotiv Sanayii Derneği, TAİD - Ağır Ticari Araçlar Derneği ve TAYSAD - Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği işbirliği ile düzenlenen ve OICA Uluslararası Motorlu Araç Üreticileri Organizasyonu listesinde yer alan COMVEX İSTANBUL Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı, 24 - 27 Kasım 2011 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece / İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Ticari araçlar, otobüs ve yan sanayi sektörlerinde güç birliğinin önemli bir göstergesi olarak tanımlanan, COMVEX İSTANBUL Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda ticari araçların en son modelleri ile seçkin yan sanayi kuruluşlarının ürün ve hizmetleri sergilenecek. Türkiye ekonomisinin en önemli sanayi kollarından biri olan otomotiv sektörünün gelişmesi ve uluslararası ticarete yeni bir ivme getirmesi açısından olduğu kadar, yarattığı katma değer bakımından da son derece önem taşıyan bu fuar çerçevesinde, TÜYAP tarafından hedef yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda kapsamlı tanıtım çalışması yürütülüyor.

Sektörün öncü firmalarının katılımı ile gerçekleştirilen organizasyon 98.000 metre kare kapalı alanda hazırlanıyor. Fuarcılık sektörünün en köklü kuruluşu olan TÜYAP çatısı altında bir araya gelen Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi sektörlerinin kuruluşları, dört günlük fuar süresince, basın toplantıları, devir teslim törenleri, kampanyalar, kokteyller, ana ve yan sanayi firma ikili görüşmeleri, yönetim kurulu toplantıları düzenleyecekler.

En son araç, donanım, sistem ve teknolojilerin toplu olarak sergileneceği fuar, Avrasya’nın en geniş kapsamlı fuar organizasyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT