Coolexpo Soğutma Klima Havalandırma Tekniği Uzmanlık Fuarı

Tarihler: 12 Şubat 2009 Perşembe ~ 14 Şubat 2009 Cumartesi

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dış Ticaret Merkezi Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 72 10

Web: http://www.cool-expo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2009 ~ Şub 14, 2009

Coolexpo Soğutma Klima Havalandırma Tekniği Uzmanlık Fuarı

Coolexpo, soğutma, havalandırma, klima alanının geleceğine ışık tutuyor. Coolexpo Soğutma Klima Havalandırma Tekniği Uzmanlık Fuarı ile Uluslararası Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor...

Ares Fuarcılık tarafından 12-14 Şubat 2009 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi`nde düzenlenecek olan Coolexpo Soğutma Klima Havalandırma Tekniği Uzmanlık Fuarı, dünyanın yıldızı parlayan endüstrisinin Türkiye’deki en büyük ticari buluşması olacak. Soğutma Sanayii İşadamları Derneği SOSİAD tarafından desteklenen fuar 2009’dan başlamak üzere iki yılda bir düzenlenecek. Fuarda soğutma, havalandırma, klima alanının ürün gruplarında yer alan; teşhir vitrinleri ve reyonları, soğuk depolar, soğutucu akışkanlar, kompresörler, buz makineleri, fanlar, klima ve soğutma grupları, servis montaj aletleri gibi pek çok üründe uluslararası markalar, yeni teknolojilerini sergileyecek.

Fuarın ziyaretçi profili içinde gıda, ilaç, lojistik, turizm tesisleri, tekstil, catering, perakende zincirleri, mega marketler, içecek endüstrisi, işletmecileri ve teknik müdürleri, soğutma, klima alanında eğitim veren okullar, yüksek okullar öğretim üyeleri ve öğrenciler, soğutma, klima sanayicileri ve işadamları yer alıyor.

Coolexpo fuarı tanıtım planında ziyaretçi hedef kitlesinin profiline uygun düşen, değişik sektörlerde 20’yi aşkın Türkçe dergi, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Ukrayna, Rusya, Japonya, İskandinavya, Kuzey Afrika, Güney Afrika ülkeleri dahil bir çok ülkede yayımlanan uzmanlık yayınları yer alıyor.

Üç gün sürecek fuar boyunca soğutma alanındaki yeni teknolojiler, ürün ve uygulama bilgilerinin paylaşılacağı seminer ve yarışmalar soğutma profesyonellerinin ilgi odağı olacak.

IIR - International Institute of Refrigeration, ASERCOM – Association of European Refrigeration Compressor and Controls Manufacturers, EURAMMON - Initiative for natural refrigerants, IAATARI - International Association for Aluminium Technology in Air Conditioning and Refrigeration organizasyonlarının desteklediği seminer programı soğutma, havalandırma, klima tekniği uzmanlık alanının kalbinin İstanbul’da atmasını sağlayacak. Küresel ısınma ile giderek önemi artan, dünya ortalaması %4 ve ülkemizde %6 büyüme hızı ile gelişmekte olan soğutma, klima sektörü Coolexpo Fuarı ile gelişimini gözler önüne serecek, Türkiye soğutma, klima sektörünün uluslararası açılımı, entegrasyonu hız kazanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT