Educashow Eğitim Teknolojileri ve Okul Ekipmanları Fuarı

Educashow Eğitim Teknolojileri ve Okul Ekipmanları Fuarı

Tarihler: 30 Mart 2017 Perşembe ~ 02 Nisan 2017 Pazar

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2017 ~ Nis 2, 2017

Türkiye'nin en prestijli eğitim platformu olan Educashow, bu yıl 30 Mart – 2 Nisan Tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi / Harbiye’de 10. Kez kapılarını açacak. Eğitime dair her şeyin bulunabileceği, sektörün tüm yenilikleriyle eğitimcileri bir araya getiren Educashow Eğitim Teknolojileri ve Okul Ekipmanları Fuarı 2017’de ayrıca öğretmenlere ücretsiz sertifikalı eğitim programları, ünlü konuşmacılarla buluşmalar ve 27 başlık altında yüzlerce yeni ürünün lansmanı olacak.

HEPSİ EDUCASHOW'DA;

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT

Sertifikalı Seminer ve Atölyeler, 100’lerce yeni ürün ve proje

Türkiye'nin en prestijli eğitim platformu olan Educashow, bu yıl 30 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında kapılarını 10. kez İstanbul Kongre Merkezi Harbiye’de açacak.

Educashow Eğitim Teknolojileri ve Okul Ekipmanları Fuarı bu yıl birbirinden zengin seminer, atölye ve sunumlarıyla, 10. yaşında, sektörün önde gelen aktörlerini buluşturmaya devam edecek.

Eğitim Teknolojileri Zirvesi Koordinatörü Öğr. Gör. Işıl Boy Ergül’ün katkılarıyla oluşturulan bilimsel programlar sayesinde sektör mensupları ve eğitmenler arasında kurulan köprü güçlenmeye devam edecek.

ÖĞRETMENLERE ÜCRETSİZ SERTİFİKALI EĞİTİM VERİLECEK

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Educashow'un bir diğer önemli gündemi ise öğretmenleri, öğretmen adaylarını, eğitim uzmanlarını, eğitim gelişimcilerini yakından ilgilendiriyor. Çünkü kurulduğu günden bu yana öğretmenlere, mesleki becerilerini sürekli yenileme ve geliştirme olanağı da sunan, böylece öğrencilerin daha iyi eğitim almasını amaçlayan Educashow, dört gün boyunca ücretsiz sertifikalı atölye programları düzenleyecek.

Atölye kayıtları kontenjanla sınırlı olmak üzere 'www.educashow.com' adresi üzerinden alınacak ve dört gün boyunca sürecek.

SEKTÖRÜN NABZI YİNE EDUCASHOW’DA ATACAK

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla düzenlenen Educashow’da geçen yıl 6700 değerli ziyaretçimizi ağırladık. Ziyaretlerin yaklaşık yarısı lise öncesi, diğer yarısı ise üniversite ve lise düzeyinde kurumlardan oluştu.

Ziyaretçilerimiz, Kurucu/Yatırımcı/Yönetici, Öğretmen/Akademisyen, Uzman/İdari/Satınalma/Arge/Eğitim Teknolojileri/Bilgi İşlem departmanları düzeyinde gerçekleştirdikleri katılımlarla, eğitimin geleceğinin konuşulduğu bu platforma değer kattılar.

27 BAŞLIK ALTINDA YÜZLERCE YENİLİK TANITILACAK

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Dört gün süren Educashow'un özel salonlarında özel gündemli oturumlar düzenlenirken, fuar alanında ise yüzlerce yeni ürünün lansmanı gerçekleştirilecek.

Lansmanı yapılan ürünler 27 başlık altında sınıflandırıldı. İşte o başlıklardan bazıları: Bilgisayar-tablet-internet uygulamaları, ihtiyaca özel yazılım uygulamaları, robotik uygulamaları, akıllı sistemler, laboratuvar sistemleri, 3D yazıcılar, e-learning çözümler, sanal gerçeklik, bina hizmetleri, matbaa ve yayıncılık, engelli çözümleri, güvenli araç sistemleri ve taşıma modelleri, yeni eğitim teknikleri, danışmanlık, tekstil ve yaratıcılığı arttıran eğitim materyalleri.

Türkiye'nin ve dünyanın en iyi firmalarının eğitime yönelik en yeni ürün, strateji ve modellerini sergiledikleri Educashow'da, ziyaretçiler ilk elden ürünleri deneme fırsatı da yakalayacaklar.

EĞİTİM GİRİŞİMCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT
Fuar alanında oluşturulan ve tamamen yeni eğitim girişimlerine ayırılan bölümünde, girişimciler proje ve ürünlerini yatırımcı ve eğitim yöneticilerine tanıtıp, burada kurdukları ilişkiler ile eğitimin geleceğine yön verme şansına sahip olacaklar. STEM için oluşturduğumuz ortak proje sunum alanında ise her seviyede öğrenci ve akademisyen projeleri ile yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT