Fashionable İstanbul by Avea

Tarihler: 23 Ekim 2009 Cuma ~ 25 Ekim 2009 Pazar

Yer: The Ritz-Carlton

Adres: Suzer Plaza, Elmadag / Sisli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 4400

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2009 ~ Eki 25, 2009
The Ritz-Carlton, İstanbul, moda dünyasının en önemli isimlerini ve seçkin konuklarını ağırlıyor Moda dünyasının en prestijli etkinliği Fashionable İstanbul by Avea kapsamında Türkiye’ye gelecek olan ‘moda devleri’ ve seçkin konuklar The-Ritz Carlton, İstanbul’da konaklayacaklar.

23-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek Fashionable İstanbul by Avea kapsamında moda dünyasının en önemli isimleri Türkiye’ye geliyor. New York, Milano, Paris gibi moda merkezlerinde yıllardır geleneksel olarak düzenlenen bu etkinlik kapsamında Türkiye’ye gelecek olan moda tasarımcıları, dünyaca ünlü modeller ve seçkin konuklar, ayrıcalıklı hizmetlere ve eşsiz Boğaz manzarasına sahip The Ritz-Carlton, İstanbul’da konaklayacaklar. Dünyaca ünlü top model Bar Refaeli de Fashionable İstanbul by Avea kapsamında Türkiye’ye gelecek olan isimler arasında. Vivienne Westwood’un daha önce hiçbir yerde sergilenmeyen koleksiyonu Anglomania’yı sunacağı Fashionable İstanbul by Avea’da, Roberto Cavalli, Gianfranco Ferre, Salvatore Ferragamo ve Missoni de yer alacak.

Baykam&RBM’nin, dünyanın en prestijli moda organizasyon şirketi IMG Fashion’ın danışmanlığında düzenlediği Fashionable İstanbul by Avea, sadece Türkiye için değil, tüm dünya için önemli bir proje olması sebebiyle büyük önem taşıyor. Fashionable İstanbul by Avea’ya katılacak dünya moda devlerini ve çok özel konukları ağırlayacak olan The Ritz-Carlton, İstanbul, eşsiz Boğaz manzarası ve ayrıcalıklı hizmetleriyle seçkin konuklarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT