FG İstanbul Fitness Convention 2010

Tarihler: 02 Ekim 2010 Cumartesi ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: Ataköy Marina

Adres: Ataköy Marina Ataköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2010 ~ Eki 3, 2010

Sports International Fitness ve Tenis Kulüpleri tarafından düzenlenen “İstanbul Fitness Convention 2010”, 2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek. Spor ve dans tutkunları, Ataköy Marina’daki kulüpte uluslararası üne sahip sekiz spor ve dans eğitmeni eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

Sports International aerobik eğitmeni Fatih Günaydın koordinasyonunda düzenlenen organizasyona; Dominik Cumhuriyeti’nden Step, Latin, Raggae dansçısı JOSE MARTINEZ, Rusya’dan Hi-Lo, Jazz, Step dansçısı KATIA VASILENKO, Fransa’dan aerobik-fitness eğitmeni STEPHANE MIGNERAT, Fransa’dan Step dansçısı AUDREY FOURCADE, Fransa’dan step dansçısı GUILLAUME ROQEFERE, Yunanistan’dan MARIOS MELETIS, Amerika’dan MARVIN FOSTER gibi uluslararası eğitmenler katılacak.

Sports International’ın Ataköy Marina’daki kulübünde; pek çok ünlü isimle çalışmış olan eğitmenler eşliğinde, iki paralel stüdyoda toplam 32 “Masterclass” programı olacak. Farklı dans türlerinin ve sporun en keyifli yönlerinin keşfedileceği etkinlikte; spor yapma alışkanlığının ruh bütünlüğü ile birleştirilmesi, üyelerin birlikte eğlenceli anlar geçirmesi amaçlanıyor.

Spor ve sağlıklı yaşam konularında yeniliklerin sembolü olan Sports International, dünyanın altın çapa ödüllü en güzel marinalarından biri olan 5 yıldızlı Ataköy Marina`daki merkezinde, olağanüstü bir deniz manzarası eşliğinde spor ve dansın keyfini sunuyor.

Sports International, eşsiz bir deneyim yaşamak isteyen spor ve dans tutkunlarını, birçok sürprizin yer aldığı özel etkinlikte yerini ayırtmaya davet ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT