Flower Show Turkey

Tarihler: 15 Aralık 2011 Perşembe ~ 18 Aralık 2011 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 288 02 06

Web: http://www.demosfuar.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2011 ~ Ara 18, 2011

Bitki sektörünün dev buluşması, 15- 18 Aralık 2011 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor. Kıtaların buluşma noktası İstanbul’da açılacak olan, 18 farklı ülkeden 300’e yakın katılımcı ile Avrasya’nın en büyük bitki ve peyzaj fuarına tüm sektör profesyonellerini davet ediyoruz.

Avrupa ve Asya’nın buluşacağı bu ticari platformda, her iklim koşuluna ve toprak yapısına uygun yüzlerce çeşit bitkinin ve bitki üretiminde kullanılan ürünlerin yanı sıra, peyzaj uygulamaları, uygulama esnasında ve sonrasında kullanılan tüm materyallere ulaşılabileceksiniz.

Ülkemizde; Adana, Antalya, Bursa, İzmir, Ödemiş, Sakarya ve Yalova gibi üretim bölgeleri dâhil olmak üzere yurtiçinde 22 farklı şehirden katılımcıların olduğu aynı zamanda, Almanya, Belçika, Çin, Ekvator, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İrlanda, İspanya, İtalya, Kenya, Rusya ve Yunanistan gibi 18 farklı ülkeden de katılımcıların aynı çatı altında yer aldığı, inşaatlarınız, otelleriniz, belediyelerinizin park bahçeleri ve tüm peyzaj uygulamalarınız için aradığınız her şey bu fuarda.

Küçük ya da büyük çaplı mevcut peyzaj uygulamalarınızın yanı sıra, geleceğe yönelik tasarladığınız projelerinize ilham verecek yüzlerce bitki çeşidini bir arada bulabileceğiniz, yurtiçi veya yurtdışından çözüm ortakları edinebileceğiniz, ihracata ve ithalata dönük stratejinizi belirlemenizde yardımcı olacak sektörün dev fuarında buluşmak üzere…

Neden Ziyaret Etmelisiniz?
• 23.000 m2 brüt 12.000 m2 net sergileme alanı ile açılan ülkemizin en büyük sektör fuarıdır.
• Fuar ülkemizin, dünyanın her yerinden kolay erişilebilir ticaret noktası olan İstanbul'dadır.
• Uluslar arası faaliyet gösteren şirketlerin ve sektör profesyonellerinin buluşma noktasıdır.
• Fuarı ziyaret ederek, ülkemizin birçok üretim bölgesi ve yurt dışından katılmış, sektörün öncüsü yüzlerce firma ile tanışma ve işbirliği kurma imkânı bulabilirsiniz.
• Her iklime uygun dış mekân bitkilerini, mevsimlik çiçekleri, iç mekân bitkilerini yüzlerce çeşidi ile bulabileceğiniz en büyük fuardır.
• Bitki çeşitliliğinin yanı sıra üretim esnasında ve bahçe düzenlemesinde kullanılan her türlü ekipmanın bulunduğu bir fuardır.
• İnşaat projeleri, oteller, alışveriş merkezleri, cafe ve restaurant gibi peyzaj uygulaması gereken tüm projeler için ihtiyaç duyulabilecek her türlü bitki, ekipman ve proje - uygulama firmalarını bulabileceğiniz en doğru adrestir.
• Belediyeler için bahçe ve peyzaj tasarımları ile iklimlerine uygun bitkiler konusunda tüm çözümlerin bir arada bulunabileceği gerçek bir ticaret platformudur.
• Profesyonel ihtiyaç sahipleri kadar, müstakil konut sahipleri, villalar ve siteler için bahçe tasarımı, peyzaj uygulaması, bakım hizmeti ve süs bitkileri ile ilgili ürün ve hizmetlerin bir arada bulunabileceği tek adrestir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT