Goldİstanbul 2011

Tarihler: 17 Şubat 2011 Perşembe ~ 20 Şubat 2011 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece / İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.goldistanbulfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2011 ~ Şub 20, 2011

Türk kuyumculuk sektörünün en büyük pazarlama platformu olan ve İstanbul Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği (İKMD), İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) ile Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş işbirliğiyle düzenlenen Gold İstanbul Fuarı, sektörün beklentileri ve uluslararası pazarların durumu göz önünde bulundurularak, yılda bir kez gerçekleştirilecektir.

Ekonomik konjonktür, daralan piyasalar ve altın fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle, uluslararası fuar takvimlerini ve mevsimsel hareketliliği de gözleyen İstanbul Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği (İKMD), İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) ve Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı Eylül Fuarını, sektörün beklentilerine katkı sağlamak adına iptal ettiğini duyurarak, Türk mücevher ve kuyumculuk sektörünün yanında olmayı hedeflemektedir. İptal kararının fuarcılık mesleğinin değil; kuyumculuk sektörünün dinamikleri doğrultusunda alınmasında özellikle Avrupa ve Ortadoğu’daki büyük alıcılarla sürdürülen istişareler de rol oynamıştır.

Avrupa’nın ve Avrasya Bölgesi’nin en büyük sektör fuarı olmayı hedefleyen Gold İstanbul Fuarı’nın yılda bir kez düzenlenecek olması sektör çevrelerinde büyük bir mutlulukla kabul görmüş olup, tek fuarın sektörün tüm potansiyelini ve gücünü bir araya toplayacağı değerlendirmeleri gözlemlenmiştir.

İstanbul Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği (İKMD) ile Tüyap Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle 18-21 Şubat 2010 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde hazırlanan ilk fuarın sonucunda ortaya çıkan tablo, bundan sonra düzenlenecek fuarlar için önemli bir güç ve güven simgesi olmuştur. Bu güç ve güvenle birlikte, fuar hazırlıklarında görev yapan 450 kişilik azimli ve kararlı Tüyap ekibinin ortaya koyduğu enerji, Tüyap fuarlarının her alanda en önemli pazarlama platformları olmasını sağlamaktadır.

Rekabet ortamı içerisinde, doğru fuarı seçebilen, gerçek ve sürekli faydanın, hizmet kalitesinin ve güvenin nerede olduğunu iyi bilen değerli katılımcılarımız; bu fuarda yaratılan coşkulu ticari ilişkilerin önemli sonuçlarını fırsata dönüştürerek önümüzdeki döneme umutla bakmaktadırlar. Katılımcılarımız bundan sonraki Gold İstanbul Fuarları ile yepyeni fırsatlar yakalamaya devam edeceklerdir. Kuyumculuk ve mücevher sektörünün değerli temsilcilerini 17-20 Şubat 2011 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece / İstanbul’da düzenleyeceğimiz Gold İstanbul 2011, 4. İstanbul Mücevher, Altın, Gümüş, Takı, Saat, Kuyumculuk Makine ve Malzemeleri Fuarı’nda aramızda görmek sektörümüze büyük güç katacak ve bizleri onurlandıracaktır. Gold İstanbul 2010 Fuarı’nın, ülkemizin en önemli sektör fuarı olmasını sağlayan, bizleri görüşleriyle sektör çıkarları doğrultusunda karar vermeye teşvik eden ve yol gösteren herkese teşekkür ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT