Güzellik Bakım 2012

Tarihler: 22 Mart 2012 Perşembe ~ 25 Mart 2012 Pazar

Yer: İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 11 00

Web: http://www.beautycarefair.com/tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2012 ~ Mar 25, 2012

Bu yıl 20.si düzenlenecek olan Güzellik & Bakım 2012 , Türkiye’nin konusundaki en büyük ve gerçek anlamda profesyonel tek fuarı olma özelliğini taşıyor. Güzellik & Bakım fuarları, sektördeki tüm firmaları ve profesyonelleri 20 yıldır İstanbul’un merkezinde bir araya getiriyor.

Türkiye’nin önde gelen tüm ithalatçı ve üretici firmalarının katılımı ile gerçekleşen bu fuarlara katılmak, yeni başlangıçlar yapmanın ve piyasayı takip etmenin en etkin yoludur. Güzellik & Bakım fuarlarında sektörün o yıl alacağı yol belirlenir ve tüm yenilikler ilgililerin dikkatine sunulur.

Türkiye’de kozmetik, wellness, medikal estetik ve güzelllik dallarının birer sektör haline gelmesinde Güzellik & Bakım fuarlarının büyük rolü vardır. Güzellik & Bakım 2012 fuarında güzellik ve bakım dünyasındaki en büyük firmalar, en yeni ürünler ve yöntemler, temsil edilen dünya markaları, bakım ve eğitim programları ve daha pek çok ürün ve etkinlik ziyaretçilerle buluşuyor.

Bilinçli profesyonellerden, salon işletmecilerinden, doktorlardan, diyetisyenlerden ve enstitü çalışanlarından oluşan ve her yıl daha da büyüyen sadık bir ziyaretçi kitlesine sahip olan Güzellik & Bakım fuarları, güzellik, wellness, medikal estetik ve kişisel bakım sektörleri için yılardır en ideal buluşma platformu olmayı sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT