Güzellik ve Bakım 2013

Tarihler: 21 Mart 2013 Perşembe ~ 24 Mart 2013 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 1

Adres: Darülbedai Cad. No: 1 Harbiye Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2013 ~ Mar 24, 2013

Tam 21 yıldır büyüyerek ilerleyen Güzellik&Bakım Fuarı, bu yıl da sektöründe yer alan en büyük firmaları, en yeni ürün ve yöntemleri ile en önemli dünya markalarını ziyaretçileri ile buluşturuyor. Yaklaşık 25 bin metrekarede, İstanbul’un merkezinde, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Rumeli Exhibition Center’da gerçekleşecek olan Güzellik&Bakım 2013, 21-24 Mart tarihleri arasında kapılarını büyük buluşma için açıyor.

İnterteks’in geçtiğimiz dönemde Avrupa’nın en büyüklerinden Fiera Milano ile yaptığı evlilik ile Fiera Milano İnterteks olarak düzenleyeceği Güzellik&Bakım 2013 arkasına aldığı bu büyük güç ve enerji ile tam anlamıyla uluslararası bir platform oluşturuyor. 21-24 Mart tarihleri arasında 22.si gerçekleştirilecek olan Güzelli&Bakım 2013, 25 bin metrekareye ulaşan büyüklüğü ile “güzellik ve bakım” sektörünün en büyük ihtisas fuarı olma özelliğini bu yıl da elinde tutuyor.

Güzellik, medikal estetik, kozmetik, spa ve wellness dünyasındaki en büyük firmalar, en yeni ürün ve yöntemler, temsil edilen dünya markaları, bakım ve eğitim programları ve daha pek çok yenilik bu fuarda ziyaretçilerle buluşacak. Sektör profesyonelleri, estetisyenler, güzellik merkezi sahipleri ve işletmecileri, dermatologlar, doktorlar, eczacılar, kuaförler gibi çok geniş bir ziyaretçi kitlesine kapılarını açacak olan bu fuarda ziyaretçiler son yenilikler ve uygulanan yöntemler hakkında bilgi ve tavsiye alma fırsatı buluyor.

Güzellik&Bakım Fuarı’nın vazgeçilmezlerinden biri olan make-up yarışması, bu yıl da yarışmacıları kıyasıya bir rekabete sürüklüyor. Bu yılın teması “Bollywood”… Hindistan kültürünün, ucu bucağı olmayan renkli yüzünün usta ellerle hayat bulacağı make-up yarışmasının jüri üyeliğini, uluslararası alanda başarı sağlamış isimler yapacak. Bu yıl make-up yarışmasında 1. olan yarışmacı her yıl olduğu gibi Türkiye’yi Almanya’da düzenlenen Avrupa finalinde temsil etme fırsatını yakalayacak.

4 gün boyunca sürecek olan Güzellik&Bakım 2013 Fuarı’nın ana etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan “meeting point”te tedavi yöntemlerinden, cihaz uygulamalarına, makyaj ve saç showlarından, uygulama örneklerine kadar pek çok alanda show, seminer ve panel gerçekleştirilecek.

Üstün nitelikli katılımcı ve ziyaretçi prensibinden şaşmayan, başladığı günden bugüne sektörün aynası konumundaki Güzellik&Bakım Fuarı bu yılda yeni pazarlar arayan, mevcut pazarını büyütmek, kısacası sektörün nabzını tutmak isteyenler için büyük bir platform oluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT