İmob İstanbul Mobilya Fuarı

Tarihler: 31 Ocak 2012 Salı ~ 04 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: Cnr Expo İstanbul

Adres: CNR Expo, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy Bahçeşehir İstanbul

Web: http://www.ite-imob.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2012 ~ Şub 4, 2012

8. kez ziyaretçiyle buluşacak olan İstanbul Mobilya Fuarı, 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek.

8. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012 için hazırlıklar başladı. Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İMOB, 31 Ocak – 04 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek. Sektör profesyonellerini bir araya getirecek olan fuar, 2011 yılında ziyaretçi ve iş potansiyeli açısından yakaladığı başarıyı 2012’de arttırarak sürdürmeyi hedefliyor.

Düzenlendiği her yıl sektörün gündemine yön veren fuar, 2012 yılında da mobilyaya dair tüm gelişmelerin, yeniliklerin ve fırsatların öğrenildiği mobilyanın en büyük vitrini olmayı amaçlıyor. ITE Group Plc. Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliği ile düzenlenen fuar, tüm mobilya profesyonellerine ev sahipliği yapıyor.

Mobilya’da en yeni ve en özgün tasarımları bir araya getiren fuar, dünyanın dört bir yanından alıcıları Türk mobilya sektörüyle buluşturuyor. 2011 yılında yurt dışından yoğun ilgi gören fuar, 2012 yılında yurt dışı ziyaretçi sayısını daha da arttırarak mobilya ihracatına ve marka gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Fuarı alım heyetlerinin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Özbekistan, Rusya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan’dan da pek çok alıcı grubunun ziyaret etmesi bekleniyor.

İMOB 2012’in katılımcı profilinde modern ve avangart mobilya, modüler mobilya, klasik ve neo-klasik mobilya, oturma grupları, bebek, çocuk ve genç mobilyaları, yatak odası, yataklar, tek kullanılan mobilyalar ve aksesuarlar yer alıyor. Ziyaretçi profilini ise mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri başta olmak üzere mobilya sektörü ile ilgili tüm profesyoneller oluşturuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT