İntertraffic İstanbul

Tarihler: 27 Mayıs 2009 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2009 Cuma

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dış Ticaret Merkezi Atatürk Havalimanı Karşısı, Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0216 425 63 00

Web: http://www.ntsr.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2009 ~ May 29, 2009

İntertraffic İstanbul
5.Uluslararası Altyapı, Trafik İşletmeciliği, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı
Sektör : Elektrik Elektronik
Ürünler : Trafik İşletmeciliği, Sinyalizasyon, Altyapı İdaresi, Park Sistemleri, Toplu Taşım, Akıllı Ulaşım, Yol Güvenliği ve İşaretlenmesi

TAŞIMACILIĞA YATIRIM
Türkiye ve Türkiye`ye komşu ülkelerde taşımacılık, alt yapı ve akıllı yol sistemlerine yapılan yatırım inanılmaz boyutlarda.
13 milyon sınırına yaklaşan nüfusu ile İstanbul, şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık projeleri ve Üçüncü Boğaz Köprüsü, İstanbul-İzmir otoban projesi, Duble yol projeleri, Marmaray, Karadeniz sahil yolu projeleri, Metro ve hafif raylı ulaşım projeleri, Hızlı tren projesi, Kars, Gürcistan, Azerbaycan demiryolu projesi...
Globale ulaşan global bir marka Intertraffic İstanbul 2009; altyapı, trafik yönetimi, güvenliği ve park sistemleri sektörlerinde dünya çapında bir numaralı ticaret fuarı olarak tanınmaktadır. 1972 yılında sektörle tanıştığından bu yana Intertraffic dünyanın her yerinden profesyonellerin tercihi olmuştur. Elde ettiği başarı, Türkiye ve Çin gibi bölgesel fuarların hayat bulmasını sağlamıştır.
Intertraffic`in portföyündeki her bir organizasyon, uluslararası ve yerel ürün, hizmet ve çözümlere derinlemesine bir bakış sunduğu gibi bilgi transferini de tetikler. Intertraffic ismi, yüksek kaliteli organizasyonlarla özdeşleşmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT