Ipack 2011

Tarihler: 22 Eylül 2011 Perşembe ~ 25 Eylül 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.ite-ipack.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2011 ~ Eyl 25, 2011

26. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı için geri sayım başladı. Geleneksel hale gelen fuar, sektörün tüm taraflarını bir araya getirerek, sektördeki gelişmeleri, yenilikleri, fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı verecek.

Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı, 26. kez kapılarını açıyor. Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörlerini bir araya getiren fuar, sektörde durum analizi yapılması ve gelecek planları için buluşma noktası olacak. IPACK 2011 Fuarı, 22–25 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo’da gerçekleştirilecek.

ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) ve İstanbul Fuarcılık (ITF) tarafından düzenlenen olan fuar, geniş katılımcı profili ile dikkat çekiyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteği ile gerçekleştirilecek fuarın katılımcı profilinde gıda işleme makineleri, şişe yıkama, dolum ve kolileme makineleri, dörtkenarı yapışık sistemler, termoform sistemler, konveyör sistemler, zarf tipi paketleme makineleri, özel paketleme makineleri, hamur işleme makineleri, ekmek ve unlu mamul pişirme fırınları, pasta, bisküvi, çikolata ve şekerleme üretim makineleri ve ekipmanlar başta olmak üzere pek çok ürün yer alıyor.

Tarım makine imalatçıları, gıda imalat sanayi mensupları, otel ve otel ekipmanları satın alma yetkilileri, elektronik imalat sanayi mensupları ve yaş sebze-meyve endüstri mensuplarının başı çektiği geniş bir ziyaretçi profiline sahip olan fuar, 20 bin metrekare alanda gerçekleştirecek. 19. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı ile eş zamanlı yapılacak olan IPACK 2011, bu sayede sektörün tüm taraflarını bir araya getirmiş olacak. Her iki fuarın katılımcı ve ziyaretçileri, birincil mevcut ve potansiyel iş ortaklarıyla geniş bir platformda sektörün durumunu değerlendirme, yenilikleri ve fırsatları paylaşma, sektörün gündemini belirleme fırsatı bulacaklar.

Ambalaj, paketleme ve gıda işleme sektörünü 26 yıldır bir araya getiren fuar, bu yıl sektörün önde gelen 300 firmasına ev sahipliği yapmayı planlıyor. ABD, İngiltere, Hollanda, Avusturya, Çin, Tayvan ve İtalya gibi ülkelerin de fuara katılması bekleniyor. Başta Ortadoğu ve Avrupa olmak üzere Balkan ülkelerinden ve Türk Cumhuriyetlerinden alım heyetlerinin ziyaret etmesi planlanan fuar için 35 bin ziyaretçi hedefleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT