İskele Kalıp Fuarı

Tarihler: 29 Mart 2012 Perşembe ~ 01 Nisan 2012 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 288 02 06

Web: http://www.demosfuar.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2012 ~ Nis 1, 2012

31 Mart - 03 Nisan 2011 tarihleri arasında dünyada ve Türkiye'de ilk kez düzenlenen" İskele & Kalıp ve Endüstriyel Yapı Teknolojileri Fuarı " beklenenin üzerinde ilgi görmüş ve sektöre yeni bir ivme kazandırmıştır.

Hızla gelişen Yapı Sektörü içerisinde kendisine önemli bir yer bulan İskele - Kalıp Fuarı; Projelendirme, Üretim, Satış ve Kiralama yapan firmalarla, yurtdışında Yeniden Yapılanma içerisinde olan Profesyonel Hedef Kitleyi ticari bir platform içerisinde bir araya getirmiştir.

Sektörün önemli ihtisas fuarı olan İskele Kalıp Fuarı gerek firma katılımı gerekse fuar alanı olarak % 50 büyüyerek 2012 yılında sektörle birlikte Uluslararası bir fuar olmayı hedeflemektedir.Ayrıca İskele Kalıp Fuarı katılımcısına önemli ihracat imkanı sağlamanın yanı sıra sektörün büyümesine, sektörel birlikteliğin oluşmasına yeni iş birliklerinin meydana gelmesine imkan tanıyacaktır.

İskele Kalıp Fuarı Yurtdışı Tanıtım çalışmaları ise Dış Ticaret Müsteşarlığı ile birlikte yürütülmektedir. Başta Vize Uygulaması Kaldırılan Komşu Ülkeler olmak üzere Kuzey Afrika, Orta Doğu, Türki Cumhuriyetler ile tüm inşaat sektörüne gerekli tanıtım ve davetler yapılarak Alım Heyetlerinin Fuar Ziyaretleri sağlanacaktır.

Yapı Sektörünün Yerli - Yabancı firma temsilcileri ile tanışmak ve ürünlerinizi sektörün fuarında sergileyebilmek ve daha detaylı bilgi almak için lütfen bizi arayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT