İstanbul Boat Show 2012

Tarihler: 18 Şubat 2012 Cumartesi ~ 25 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.tuyapboatshow.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 18, 2012 ~ Şub 25, 2012

TÜYAP İstanbul Boat Show 2012 Fuarı, lider firmaların katılımı ile 80.000m2 sergileme alanında düzenleniyor
Sektör, Tüyap’ın deneyimine, sahip olduğu vizyon ve stratejik planlama becerisine, pazarlama-tanıtım kapasitesine, en son kullanıma giren yüksek standartlı sergi salonlarına güvenerek tercihini Tüyap İstanbul Boat Show Fuarı’ndan yana kullandı.

Fuar denizcilik sektöründeki dünyaca tanınmış 400’ün üzerinde markanın katılımı ile toplam 10 salonda 80.000m2 sergileme alanına ulaştı. Bu sayede Almanya’da düzenlenen Boot-Duesseldorf Fuarı’ndan sonra dünyanın karada düzenlenen ikinci büyük fuarı haline gelen Tüyap İstanbul Boat Show kısa sürede önemli bir başarıya imza attı.

Deniz ve Denizcilik ile İlgili Tüm Ürün ve Hizmetler Tek Çatı Altında Sergileniyor
Deniz tutkunlarının buluşma noktası olma hedefiyle yola çıkan fuar, deniz ve denizcilik konusundaki tüm ürün ve hizmetlerin bir bütün olarak sergileneceği geniş bir kapsama sahip. Yelkenliden sörfe, küçük motorlu teknelerden büyük lüks yatlara kadar birçok teknenin sergileneceği Tüyap İstanbul Boat Show’da ziyaretçiler teknelerin yanı sıra su sporları, dalış, balıkçılık malzeme ve donanımları, denizcilik aksesuarları, yat ve marina hizmetleri ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü donanım, cihaz ve sistemi bir arada bulma şansı yakalayacaklar.

Denizcilik sektörünün hareketlenen dünya pazarında yeni bir anlayış, heyecan ve dinamizm ile önemli bağlantılar kurmasına hizmet edecek olan fuar 18-25 Şubat 2012 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece’de ziyaret edilebilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT