İstanbul Fashion Fair 2011

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 06 Mart 2011 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrif.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Mar 6, 2011

CNR tarafından gerçekleştirilen ve moda sektörünün en köklü fuarı olan İstanbul Fashion Fair, 03-06 Mart 2011 tarihleri arasında CNREXPO’da düzenleniyor.

2010 Ağustos ayında %35 oranında büyüme kaydeden fuara 2011’in ilk döneminde Organize Moda Perakendeciliği konsepti de dahil ediliyor.

Bugüne kadar katılımcılarını dünyanın birçok ülkesinden gelen satın almacılarla tanıştırarak sektör ihracatına katkı sağlayan İstanbul Fashion Fair, organize moda perakendeciliği sektöründen pay almak ve marka değerini yükseltmek isteyen firmaları da ağırlayacak.

Organize moda perakendeciliğine geçiş yapmak isteyen firmaların gelişim süreçlerini tamamlayabilecekleri bir ortam sunan fuarın ziyaretçi profili de genişledi. İstanbul Fashion Fair’i mevcut perakende ağını genişletmek isteyen girişimciler ve yatırımcılar da ziyaret edecek.

İstanbul Fashion Fair, katılımcıları ve ziyaretçileri için yine uluslararası ticaretin kapılarını araladı.

İstanbul Fashion Fair`i 2010 yılının Ağustos döneminde 2.723`ü yabancı 12.435 kişi ziyaret etti.

Ortadoğu ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve Irak Sanayi Bakanlığı`nın tekstil sektörü temsilcisini gönderdiği fuarda Irak`la ticaretin temelleri atıldı. Dubai`den ise Mall of the Emirates gibi alışveriş merkezleri ve mağazaların sahipleri, Department Store`larına firma ve marka bulmak amacıyla İstanbul Fashion Fair`daydı.

Bunun yanı sıra İsrail`den Beverly Hills Polo imalat yaptıracağı firmaları seçmek üzere fuara geldi.

Fuar, Ortadoğu`nun yanı sıra Avrupa`dan da beklenenin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı. İspanya`dan Adolfo Dominguez ve Madeline, Finlandiya`dan Marimekko, Fransa`dan Hibiscus başlıca Avrupalı ziyaretçiler arasındaydı.

2010 yılında gerçekleştirilen İstanbul Fashion Fair, 2009 yılına göre rekor sayıda yabancı ziyaretçi ağırlarken; 2011 yılında da fuara yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisi devam ediyor.

Başta Avrupa, Rusya ve Ortadoğu ülkeleri olmak üzere pekçok ülkeden önemli firmaların satınalmacılarının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT