Istanbul Fashion Week 2011-2012

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 10 Eylül 2011 Cumartesi

Yer: IFW Çadırı Odakule

Adres: Evliya Çelebi Mah. Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 10, 2011

"Modanın kalbi İstanbul`da atıyor! 7-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan İstanbul Fashion Week, heyecan veren tasarımcı ve markalarının yeni sezon koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturuyor...

Türk tasarımcıları ve markaları yerli ve uluslararası alanda tanıtmak, moda endüstrisindeki tasarım gücünü arttırmak ve Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle organize edilen etkinlerde, 4 gün boyunca bireysel ve karma defileler düzenlenecek.

Organizasyonların ilki Tepebaşı TRT Otoparkı önüne kurulan 600 kişilik çadırda düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen defileleri izleyenler arasında Amerikalı aktör, yönetmen ve senarist Matt Dillon da yer aldı.

Aralarında Mehtap Elaidi, Niyazi Erdoğan, Özlem Kaya, Nejla Güvenç gibi isimlerin de bulunduğu 22 tasarımcı ve 5 markanın katılımıyla gerçekleşecek etkinliklerde 21 defile düzenlenecek.

Tasarımcı ve markaların ilkbahar-yaz 2012 koleksiyonlarını tanıttığı etkinlikte, Bahar Korçan da öğrencilere bir workshop düzenleyerek, IFW`in organizasyon sürecini anlatacak. 4 gün boyunca 40 binden fazla ziyaretçinin katılması beklenen IFW`i Fransa, İtalya, İspanya, Rusya, ve Ortadoğu ülkelerinden 100`den fazla basın mensubu takip ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT