İstanbul Mobilya Fuarı

İstanbul Mobilya Fuarı

Tarihler: 28 Ocak 2014 Salı ~ 01 Şubat 2014 Cumartesi

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2014 ~ Şub 1, 2014

Geleceğin ev ve ofis mobilyası konseptlerinin sergileneceği İFF - İstanbul Mobilya Fuarı, Özel Bölüm IFF Office'de katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlayamaya devam edecek. İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11 No'lu salonlarda gerçekleşecek İFF İstanbul Mobilya Fuarı ve Özel Bölüm IFF Office, 28 Ocak - 01 Şubat tarihlerinde toplam 15.000m2 alanda, 100'ü aşkın firmayı ağırlamaya hazırlanıyor.

Mobilyada ve ofis mobilyasında ürün tasarımı, boyutlar, renkler, detaylar, fonksiyonellik, konfor, kalite, farklılık, mekana uygunluk ve imaj adına yeniyaklaşımları sunacak IFF 2014, katılımcıların verimliliğini de en üst düzeye taşıyacak. IFF, Home & Office Concept mobilyasına yönelik çok boyutlu tasarım ve ürünlerin yer alacağı bir fuar olarak mobilya endüstrisinin geleceğe yönelik tüm beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Ev Mobilyası konusunda dünyanın sayılı fuarları arasına giren İMOB'u son üç yıl başarı ile gerçekleştiren ve gücüne güç katan EUF, İFF- İstanbul Mobilya Fuarı ve Özel Bölüm IFF Office ile bu konsepti devam ettiriyor. Her çeşit bitmiş ev mobilyası ürünlerinin sergileneceği İFF İstanbul Mobilya Fuarı ve Özel Bölüm IFF Office, Katılımcılarına yeni iş bağlantıları oluşturmaya ve ihracat avantajları sağlamaya devam edecek.

İstanbul Fuar Merkezi 9,10 ve 11 No'lu salonlarda gerçekleşecek İFF İstanbul Mobilya Fuarı ve Özel Bölüm IFF Office 28 Ocak - 01 Şubat tarihlerinde toplam 25.000m2 kapalı alanda,200'e yakın firmayı ağırlamaya hazırlanıyor. EUF, mevcut bilgi birikimi, vizyonu ve uluslararası yapısı ile katılımcılarına kazandırmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT