İstanbul Pencere, İstanbul Cam ve İstanbul Kapı Fuarları

Tarihler: 13 Mart 2014 Perşembe ~ 15 Mart 2014 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2014 ~ Mar 15, 2014

Avrasya’nın En Büyük Buluşması
Bu yıl 12-15 Mart tarihleri arasında 15’incisi gerçekleşecek olan Pencere, Cam ve Kapı endüstrilerinin Avrasya’daki en büyük buluşması İSTANBUL PENCERE-Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, İSTANBUL CAM, 4. Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı, İSTANBUL KAPI, 6. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları Fuarı ile eşzamanlı olarak TÜYAP’ ta sektör profesyonellerini ağırlıyor.

24 Ülkeden 686 Firma ve Firma Temsilciliği Katılımı
Eşzamanlı gerçekleşecek İSTANBUL PENCERE, İSTANBUL CAM ve İSTANBUL KAPI fuarlarında Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Çek Cum., Çin, G. Kore, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, İspanya, İsviçre, İsrail, Makedonya, Malezya, Mısır, Polonya, Sırbistan, Tayvan, Türkiye, Yunanistan olmak üzere 24 ülkeden 686 firma ve firma temsilciliği sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

32 Ülkeden Alım Heyetleri
Arnavutluk, Azerbaycan, Belarus, Bulgaristan, Bosna Hersek, Cezayir, Ermenistan, Fas, Filistin, Gürcistan, Hırvatistan, Irak, İran, İspanya, Karadağ, Kazakistan, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Moldova, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün, Yunanistan olmak üzere, TÜYAP tarafından 32 ülkeden davet edilen ve fuar süresince ağırlanacak olan alım heyetleri sektörü güçlendirmenin ötesinde ekonomiye de can verecek…

Sektörü Aydınlatacak Endüstriyel Etkinlikler
İstanbul Pencere, Cam ve Kapı Fuarları, sektöre ışık tutan konular üzerine düzenlenecek olan etkinlikler ile günümüzün rekabetçi koşulları ve yeni teknolojilerinin değerlendirilmesine yönelik etkin bir bilgi paylaşım merkezi olacak.

Etkinlik programı kapsamında, 12 MART Çarsamba Saat: 15:00’de, SEDEF Toplantı Salonunda “RAL-GZ 716’da Yapılan Yenilikler ve Bunun Pencere Kalitesine Etkileri” (Konuşmacı: Sn. Bernhard Elias) “Kaliteli Pencere Nasıl Olmalı” (Konuşmacı: Sn. Christian Kehrer)-Düzenleyen: PÜKAD 13 MART Persembe Saat: 10.00 - 15.00 / KARADENİZ Toplantı Salonunda CAMDA VE PENCEREDE YENILIKLER KONGRESI, “ Günümüz Cephelerinde Kaplamalı Cam Seçim Kriterleri ve Inovatif Çözümler” (Konuşmacı: Sn. Mustafa AKÇA –GUARDIAN)“Bir Cephe Çözümü Olarak U Profil Cam - Yapı Camlarında Yangın Güvenligi” (Konuşmacılar: Sn. Ahmet EDİBOGLU/Sn. İbrahim BAYAM - PILKINGTON -METCAM) “Yangın Dayanımlı Ürünle Güvenli Yaşamlar- Avrupa’da Cepheler, Cam ve Yapı Elemanları İçin Şartname, Test ve Pratik Çözümler’’ (Konuşmacı: Muhammet Gürbüz - IFT Rosenheim), “Iç Mekan Tasarımlarında Cam Çözümleri” (Konuşmacı: Cam Doktoru Şener UNGAN - CAM MERKEZI -YORSAN) 14 MART Cuma Saat: 10:15 - 11:15 “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” (Konuşmacı: Sn. Esra AYDINOGLU / Sn. Selen UÇAR - TRAKYA CAM) -Düzenleyen: IFT Rosenheim /PENTA, sektör profesyonelleri pencere, cam ve kapı sektörlerinin büyük buluşması ile ilgili izlenimlerini dinleyicileri ile paylaşacak. Ayrıca, fuar süresince sergi ve workshop gerçekleştirecek olan CAM OCAGI VAKFI (SALON 11 / Stand: 1121B) da ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT