İzolasyon Fuarı 2009

Tarihler: 26 Şubat 2009 Perşembe ~ 01 Mart 2009 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dış Ticaret Merkezi Atatürk Havalimani Karşısı, Yeşilköy Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 465 03 03

Web: http://www.izolasyonfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2009 ~ Mar 1, 2009

İzolasyon Fuarı

Artan ihtiyaçlara ve ülkenin gösterdiği gelişime bağlı olarak büyüyen, istihdam ettiği kişi sayısı ve olumlu yönde etkilediği yan sektörleri ile ülke ekonomisini ateşleyen inşaat sektörü, fuarlar ile bir araya geliyor ve güçleniyor. İnşaat sektörünün alt dalları da, profesyonelleşme ve uzmanlaşmaya duyduğu ihtiyacını spesifik fuarlarda gideriyor.

Kaliteli inşaatların ve konforlu binaların en önemli kıstası haline gelen izolasyon, enerji tasarrufu konusunda hak ettiği önemi görmeye başlamış, sektörün hacmi artmış ve pazarda rekabet hız kazanmıştır.

Geçtiğimiz sene, İzolasyon 2008 Fuarı’nda bir araya gelen sektör, ürünlerini, hizmetlerini ve uygulama örneklerini kaliteli ziyaretçi ile paylaşma fırsatı buldu. İzolasyon 2009 Fuarı, izolasyonun önemini kamuoyuna anlatmayı, yurt dışı pazarlarına ulaşma konusunda kolaylık sunarak ihracat rakamlarını arttırmayı ve profesyonellere yeni gelişme ve uygulamaları duyurmayı hedefliyor.

İzolasyon malzemeleri üreticileri, uygulayıcılar, yurt içi ve yurt dışı temsilcileri, satın almacılar ve son tüketiciler… Kısacası sektörün tüm mensupları İzolasyon 2009 Fuarı’nda bir araya geliyor.
İzolasyon 2009 Fuarı, sektörü buluşturan, gündem oluşturan ve sektöre heyecan kazandıran gerçek bir ticari platform olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT