Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul 12 Ekim’de Başlıyor

Tarihler: 12 Ekim 2015 Pazartesi ~ 17 Ekim 2015 Cumartesi

Yer: Bomonti Bira Fabrikası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2015 ~ Eki 17, 2015

Türkiye’nin en önemli moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 6. sezonu, 12-17 Ekim tarihleri arasında yeni mekanında gerçekleşecek. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nda marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını sergileyecekleri hafta, dünya standartlarında bir prodüksiyon ve yepyeni etkinlik alanı ile davetlilere heyecan verici bir moda haftası deneyimi yaşatacak.

Dünya çapında sponsorluğunu üstlendiği moda haftalarının her sezonunda yeni bir moda kampanyası sunan Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un altıncı sezonunda efsenevi Fransız moda editörü ve stil danışmanı Carlyne Cerf de Dudzeele’nin yaratıcı yönetmenliğinde, Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC modelini 21. yüzyılın güzellik ikonlarından, ünlü model Doutzen Kroes ile bir araya getiriyor. Sürdürülebilir moda anlayışı ile birebir örtüşen otomobil, Plug-In Hybrid motoru ile yarı elektrikli olma özelliği taşıyor.MercedesBenz’in “Doğuştan Hibrit (Hybrid by Nature)” isimli yeni moda kampanyası, sürdürülebilir bilince sahip olma halini, modern lüks anlayışının bir parçası haline gelen sürdürülebilirlik kavramı ile yansıtıyor. Bu kampanya ile dünyaca ünlü moda editörü Carlyne Cerf de Dudzeele, hem Mercedes-Benz GLC’yi hem Doutzen Kroes’i ayrıcalıklı ve gösterişli bir biçimde tasvir ediyor.

Mercedes-Benz Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Türkiye Direktörü Şükrü Bekdikhan, yeni sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi; “Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ilk sezondan itibaren Türk tasarımcıları ve moda sektörünün yetenekli isimlerini hem Türkiye’de , hem de uluslararası arenada destekliyor. İsim sponsorluğumuzun başından beri öncelikli hedefimiz, İstanbul’un moda ve tasarım anlamında sahip olduğu enerjiyi bir moda kültürüne dönüştürmek ve Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’u global ölçekte güçlü ve prestijli bir organizasyon haline getirmektir. Özellikle bu sezon Türk moda sektörüne yön veren farklı aktörlerin güçlerini birleştirerek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a farklı satış ve iletişim odaklı etkinliklerle katkıda bulunmaları, etkinliğe dair hedeflerimizin gerçeğe dönüştüğünü kanıtlıyor. Türk moda sektörüne inanıyor ve 6. sezonumuza girerken verdiğimiz desteğin olumlu sonuçlarını gözlemlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Her sezon lounge alanında seçkin davetlilerini ağırlayan Mercedes-Benz, bu sezon Mercedes-Benz Lounge’u Tarihi Bira Fabrikası içerisinde konumlandıracak. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un simgelerinden biri haline gelen Mercedes-Benz Moda Haftası Araçları da her sezon olduğu gibi yine yollarda olacak. 20 adet Mercedes-Benz C-Serisi otomobil, özel davetlilerin hafta boyunca etkinlik alanına ulaşımını sağlayacak.

Zarafet, stil, yenilik ve mükemmelliğin sembolü Mercedes-Benz, moda dünyası ile ortak değerlerini MercedesBenz Fashion Week Istanbul aracılığıyla tüm moda camiasıyla paylaşmayı sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT