Milyonerler Fuarı

Tarihler: 04 Mart 2010 Perşembe ~ 07 Mart 2010 Pazar

Yer: Mardan Palace

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2010 ~ Mar 7, 2010

Dünyanın en lüks fuarı “Millionaire Fair İstanbul 2010” CNR Ekspo Fuarcılık ve GIJRATH Media Group işbirliği ile 4-7 Mart 2010 tarihleri arasında ikinci kez düzenleniyor.

Dünyanın 1 numaralı lüks ürünler fuarı olan “Millioner Fair” in bu yılki gala sponsoru dünyaca ünlü otelimiz Mardan Palace olacak.

Ülkemizin çok seçkin isimlerinin davetli olacağı gala gecesinde, Moulin Rouge tarzı bir kabare show ve haute couture markalardan oluşan iddialı bir defile de geceye renk katacak.

Fuarın 2.gecesi şu an saklı isimleri açıklanmak istenmeyen önemli antika eserlerin yer aldığı bir müzayede düzenlenmesi planlanıyor.

GIJRATH Media Group Başkanı Yves Gijrath ve Başkan Yardımcısı Artie Van Hooren ve katılımcı firma yetkilileri ve yurtdışından çok sayıda önemli konuğun katılacağı açılış, fuarın geleneksel “gong” vuruşuyla başlayacak.

Üç gün boyunca devam edecek olan fuarda, haute couture ve moda markalarından, milyar dolarlık emlak projelerine, saat ve mücevherlerden, ünlü otel zincirlerine kadar dünya genelinde 220 milyar dolar büyüklüğe erişen lüks tüketim ürünleri pazarının seçkin markaları sergilenecek.

Fuara özellikle Türk halı ve mücevher markalarının meraklısı olan Ortadoğu ve körfez ülkelerinden Dubai, Bahreyn, Katar ayrıca Yunanistan, Bulgaristan, Suriye gibi komşu ülkelerden ve Rusya, Makedonya, Kosova, Ukrayna, İngiltere, İspanya, İsviçre, Hollanda, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinden çok sayıda ziyaretçi katılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT