Officexpo 2012

Tarihler: 31 Ocak 2012 Salı ~ 04 Şubat 2012 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrotomotiv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2012 ~ Şub 4, 2012

Ofis mobilyacılarının yüzü Officexpo'da güldü... Yaklaşık 9 milyar dolarlık büyüklüğe sahip Türkiye mobilya sektöründen yüzde 25 pay alan ofis mobilyaları üreticileri İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo'da düzenlenen Ofis Mobilyaları Fuarı'nda (Officexpo) biraraya geldi. 01-05 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Ekspo Fuarcılık tarafından Ofis Mobilyaları Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (OMSİAD) desteğinde gerçekleştirilen fuar yoğun ilgi gördü. Ofis Mobilyaları Fuarı'na 5 günde 1.029'u yabancı toplam 16.240 kişi ziyaret etti.

Geçen yıla göre %100 büyüme ile kapılarını açan Officexpo Fuarı bu yıl 20 bin metre karede 100'ün üzerinde markanın katılımıyla gerçekleştirildi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu tarafından açılışı yapılan fuarı, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin de ziyaret ettiler.

Fuarın katılımcılar ve sektör açısından verimli geçtiğini ifade eden CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut, 2012'de fuarın katılımcı firma sayısının daha da artacağını kaydetti. Bulut, “Çalışma alanlarında yeni jenerasyon ürünlerin kullanımı yaygınlaşıyor. Çalışma kültüründeki yeni akımlar, ofisleri de etkiliyor. Fuar bu yöndeki trendlerin görülmesi açısından sektöre büyük fayda sağladı. Organizasyonda yapılan orta ve kısa vadeli anlaşmaların önemli düzeyde bir iş hacmi yarattığını tahmin ediyoruz. 2012'de Officexpo gelişen yapısıyla fuar katılımcılarına daha fazla işbirlikleri sunacak” dedi.

Ofis mobilyaları sektörünün yurtiçi ve yurtdışındaki pazar payının artırılmasının amaçlandığı organizasyonda yetkililer de dünya mobilya hacmi 300 milyar dolara ulaşan sektörden Türkiye'nin aldığı payın artırılması gerektiğini vurguladılar. Tasarıma ve Ar-Ge çalışmalarına ağırlık verilmesine işaret eden yetkililer, küresel rekabete uyumun altını çizdiler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT