Otel, Catering Hizmetleri ve Gıda Fuarı

Tarihler: 07 Mart 2013 Perşembe ~ 09 Mart 2013 Cumartesi

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2013 ~ Mar 9, 2013

Sirha 1983 yılında Lyon’da kurulduğundan beri, herkesin gelecekteki yemek servisi hayallerini gerçekleştirmesi adına yeni çözümler üretmesi ve katılımcılarına ilham vermesi açısından çok önem kazanmıştır.

Sirha, Dünya Ağırlama ve Gıda Hizmet etkinliği, iki yılda bir Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenmektedir. 2200 yerli ve yabancı ürün standı yer alan Sirha Lyon 2011 fuarı 162,000 ziyaretçi ile 900 gazeteciyi ağırlamıştır.

Uluslararası gelişmenin bir parçası olarak Sirha Şanghay, Sirha Cenevre ve yanı sıra Sirha İstanbul Sirha ailesine eklenen yeni fuarlardır. Türkiye’de mesleğin tüm aktörlerinin beklentilerini karşılayacak ilk büyük etkinlik olacak Sirha İstanbul, İstanbul’da sektör profesyonelleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Sirha fuarında simgeleşmiş iki büyük etkinlik: Dünyanın en prestijli gastronomi yarışması Bocuse d'Or’ Türkiye Seçmesi ve Omnivore, Genç Mutfak Festivali avant-gard Türk mutfağını “canlı” aşçılık sanatı gösterileriyle süsleyecek dünyaca ünlü şefler. Sirha İstanbul, kapsamlı ve yenilikçi otel, catering hizmetleri & gıda fuarı Türkiye ve Avrupa'dan gelen yeme-içme ve ağırlama endüstrisinden 150 katılımcı, ithalatçı, distribütör ve üretici temsil edilecek; Gıda ürünleri ve malzemeler, alkollü ve alkolsüz içkiler, mutfak ekipmanları, ürünler, pastane ve pasta pişirme için hammadde ve ekipmanları, cafe ürünleri ve ekipmanları, profesyonel giyim, sofra düzenleme ürünleri, aydınlatma, dekorasyon, otel ve restoran ekipmanları ve parçaları, hijyen ürünleri, yazarkasa çözümleri, yeni teknolojiler katılımcılara sunulacak...

Tüm restoranlar, oteller ve gıda sektörü profesyonelleri, tüm potansiyel ihtiyaçlarını karşılayacak olan bu kapsamlı fuarı keşfedecekler.

Sirha İstanbul fuarında giriş alanında yer alacak inovatif ürünler bölümünde , Türk ve dünya pazarından yeni ürünler sergilenecek ve katılımcıların beğenisine sunulacaktır. Amacımız Türk restoran sahipleri ve şefleri restoran endüstrisinin gelecek trendleri ile ve dünya restoran konseptleri ile biraraya getirmek.

Sirha İstanbul, Türkiye ve komşu ülkelerinden 15.000 profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirecektir. Gürcistan, Irak, İran, Rusya, Yunanistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Kıbrıs…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT