Otomotiv 2010

Tarihler: 25 Kasım 2010 Perşembe ~ 28 Kasım 2010 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2010 ~ Kas 28, 2010

Sektördeki tüm yeniliklerin, gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin boy göstereceği OTOMOTİV 2010 Fuarı, bu yıl 25-28 Kasım tarihleri arasında 16. kez katılımcılarıyla buluşuyor.

Otomotiv sektörü, tüm sanayileşmiş ülkelerde ekonominin lokomotifi olarak kabul ediliyor. Küresel bir üretim merkezi olan Türkiye ticari araç sektörü, AB ülkeleri içerisinde otobüs üretiminde 1`inci, hafif ticari araç üretiminde 2`nci, ağır kamyon üretiminde 7`nci sırada yer alıyor. Türk otomotiv sektörü, yabancı sermayenin en fazla yatırım yaptığı, Türkiye’nin ihracat lideri sektörüdür.

OTOMOTİV 2010, bu yıl da yaratacağı yeni ticari çıkış noktaları ile sektöre ivme kazandırmaya hazır. OTOMOTİV 2010 katılımcılarına ulusal ve uluslararası alanda pazar paylarını artırma imkanı veriyor.

Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı KOSGEB’in metrekare bazında destek verdiği OTOMOTİV 2010 Fuarı’na bu yıl yerli ve yabancı toplam 600 firmanın katılımı hedefleniyor.

Asya ülkeleri, Avrupa ülkeleri, Balkan ülkeleri, Baltık ülkeleri, Güney Afrika ülkeleri, Ortadoğu ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere tüm dünyadan 40.000’in üzerinde sektör profesyonelinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Otomotiv Fuarı 2009 Yılına Damgasını Vurdu!
Sektörün krize rağmen başarılı yükselişi ile uluslararası bir başarı elde eden OTOMOTİV 2009`u Danimarka, Mısır, İngiltere, Almanya, Hindistan, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Tunus, Pakistan, Çin, Romanya, Güney Afrika, Sri Lanka, İtalya, İspanya, Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Avusturya, Fas, ABD ve İngiltere başta olmak üzere tüm dünyadan 2102’si yabancı, toplam 12.856 profesyonel ziyaret etti.

Otomotiv sektörünün kalbinin attığı fuarda 200 katılımcı firma ziyaretçileri ile buluştu. Bunların 83`ü İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya, Hindistan, Malezya, Bulgaristan, İran, Çin, Tayvan ve Tunus’tan lider firmalar, 117`si ise yerli sektör öncüsü firmalardı.

16 Yıllık Güven
Her geçen yıl uluslararası platformda kendini ispatlayan Otomotiv Fuarı, sektörün konumunu güçlendirerek güçlü adımlarla yola devam ediyor. 16. yılında elde ettiği güçle ülke ekonomisine ve ihracatına değer katarak sektörün gelişmesine katkı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT