PACK-IST 2015 Fleksibıl Ambalaj Fuarı

Tarihler: 02 Nisan 2015 Perşembe ~ 05 Nisan 2015 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2015 ~ Nis 5, 2015

Avrasya'nın ilk ve tek fleksibıl ambalaj fuarı 2 Nisan'da açılıyor

Yağmur Fuarcılık ve FASD (Fleksibıl Ambalaj Sanayicileri Derneği) tarafından düzenlenen Avrasya'nın ilk ve tek fleksibıl ambalaj fuarı PACK-IST 2015 "Fleksibıl Ambalaj Fuarı", 2-5 Nisan 2015 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelen katılımcı ve ziyaretçilerini İstanbul Fuar Merkezi’nde ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye, son yıllarda Avrupa fleksibıl ambalaj üretimi ve pazarında en hızlı gelişen ülkelerden birsidir. Sektörün büyümesinin bir sonucu olarak 2012 de ilk kez düzenlenen PACK-IST fleksibıl ambalaj sektöründe merkeze oturan bir marka etkinliğidir. PACK-IST bir fuardan öte markasal düzeyde gelişmek, pekişmek ve uzun vadede pazar payı mevzilerini geliştirmek, garantilemek isteyen firmaların bir güç birliği çatısıdır.

Fuarda uluslararası büyüklükte katılımcılar

Türkiye’nin dünyada gıda üretimi alanında büyüyen rolü, fleksibıl ambalaj konusunda etkin bir üretim sektörünün gelişmesine neden olmuştur. Bu durumda PACK-IST Fuarı sektörün dünya genelinde marka bilinirliğini artıracak, rekabet gücünü geliştirecek, pazar etkinliğini sürekli kılacak önemli görevler üstlenmiştir. Bu amaçla Türkiye’nin fleksibıl ambalaj sektöründe üretim yapan, dünya ölçekli en büyük oyuncularının fuarın üç yıldır katılımcıları arasında yer alması sağlanmıştır. Türkiye’nin ilk büyük 1000 sanayi kuruluşu arasında yer alan, pek çok ülkede üretim yapan, Avrupa’nın en büyük ihracat ve teknoloji kapasitelerine sahip firmaların öncülüğü ile PACK-IST Fuarı 2-5 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde fleksibıl ambalaj sektörünün iletişim ve ticari pazarlama platformu olacak.

Fuarın Kapsamı

PACK-IST, fleksibıl ambalaj sektöründeki uluslararası büyüklükte katılımcılarının yanı sıra Almanya, Gürcistan, Özbekistan, İsrail, Yunanistan, Ukrayna, Polonya, Rusya, İtalya, İngiltere, Belçika, San Marino, Danimarka, Hollanda, Tayland ve İsveç’den Türkiye’deki temsilcilikleri aracılığıyla fuara katılım gerçekleştiren firmaları yerli ve yabancı fuar ziyaretçileriyle buluşturacak.

PACK-IST Fuarı’nda ziyaretçiler, fleksibıl ambalaj malzemeleri, baskılı-baskısız ambalajlar, metalize film, alümünyum folyo, şirink-streç film, etiket-emniyet bandı, taşıma poşetleri, torbalar, ambalaj filmleri, streç palet örtüsü, şirink palet örtüsü, balonlu ambalaj, bant, baskı-matbaa mürekkepleri, klişe, baskı silindirleri gibi fleksibıl ambalaj sektörüne ait en son teknoloji ve yenilikleri görme fırsatı yakalayacaklar.

43 ülkeden ziyaretçi talebi başvurusu

Yapılan düzenli tanıtım çalışmalarıyla, en fazla ilden ve ülkeden ziyaretçi getiren fuar olma özelliği taşıyan PACK-IST, uluslararası platformda da üretici ve sıcak talep sahiplerini buluşturan, önemli bir fuardır. Türk üreticilerin dışa açılmasını sağlayan bir platform olma özelliğine sahip olmasıyla da pek çok iş ortaklığı ve ihracat antlaşmasına olanak veren PACK-IST yurtdışından ve yurtiçinden binlerce ziyaretçiyi bir araya getirecek.

Fuar katılımcıları, PACK-IST Fuarı'nı ziyaret talebinde bulunan Güney Kore, Litvanya, Belçika, Hollanda, Nijerya, İtalya, İngiltere, Pakistan, Bulgaristan, Cezayir, Gana, İsrail, Yunanistan, Tunus, Mısır, Etopya, Endenozya, Suudi Arabistan, Fransa, Kore, Benin, Fas, Hindistan, B.A.E, Lübnan, Ürdün, Macaristan, Makedonya, Kamerun, Bangladeş, Ukrayna, Güney Afrika, İran, Irak, Kanada, Almanya, Portekiz, Bahreyn, Filistin, Azerbaycan, Hong Kong, Ermenistan ve Sri Lanka'dan gelecek ziyaretçileriyle buluşma fırsatı yakalayacak.

2-5 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi (İFM) Yeşilköy, İstanbul’da düzenlenecek PACK-IST Fleksibıl Ambalaj Fuarı; 10:00 - 19:00 (5 Nisan'da 10:00 - 18:00) saatleri arasında ziyarete açık olacak. Detaylı bilgi ve davetiye için www.pack-ist.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT