Paint İstanbul 2012

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 15 Eylül 2012 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.paintistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2012 ~ Eyl 15, 2012

Türkiye "Boya ve Hammadde Sanayi" sinin bölgesel ve stratejik gelişimine yönelik; yeni üretim ve yatırım hedefleri doğrultusunda mesleki ve sektörel çalışmalarını sürdürmekte olan Bosad (Boya Sanayicileri Derneği), ulusal ve uluslararası sektörel kurum ve kuruluşların katkılarıyla, 14-15 Eylül 2012 tarihlerinde paintistanbul 2012 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi" ni, 13-15 Eylül 2012 tarihleri arasında da CNR Expo Fuar Merkezinin 1 ve 3 numaralı salonlarında "paintistanbul 2012 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar"ını, düzenlemektedir.

Kıtaları birleştiren, önemli bir ekonomik ve ticari cazibe merkezi olan İstanbul'da, boya üreticileri, hammadde tedarikçileri, ekipman üreticileri, servis sağlayıcıları, üniversite ve akademik kurumların önde gelen temsilcileri bir araya gelerek, sektör içi diyalogun geliştirilmesi ve ticari hedeflere ulaşılması yönünde sağlam adımlar atacaklardır. Ayrıca, yenilikçi ve alternatif ürün ve hizmetlerin geniş kitlelere tanıtılması ve sektörün yeni bir vizyon kazanması da hedeflenmektedir. paintistanbul 2012, fuar ve kongresinde yer alan çeşitli atölye çalışmaları ile sosyal ve ticari etkinliklerini de içine alan uluslararası bir etkinlik olma özelliği taşımaktadır.

paintistanbul 2012'de düzenlenecek uluslararası katılımlı kongre kapsamında boya, vernik, mürekkep, yapıştırıcılar, yeni hammaddeler ve yardımcı maddeler, boya, yapıştırıcılar, yalıtım malzemeleri ve yapı kimyasalları alanındaki yenilikler ve teknolojik gelişmeler, yasal düzenlemeler, test ve analiz yöntemleri ile sanayide boya uygulama yöntemleri gibi sektörel konular yer almaktadır.

Boya ve hammadde sektörü yeni büyüme ve gelişim hedeflerine bağlı olarak üretim, dış ticaret ve teknik alanlarda uluslararası gelişmeler göstermektedir. Bu sebeple paintistanbul 2012'nin dünyanın dört bir yanından gelecek katılımcı ve ziyaretçilerin birçok fırsatı paylaşabilmesi için ideal bir mesleki ve akademik etkinlik olarak gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

Siz sektörümüzün değerli katılımcılarını, "paintistanbul 2012 Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Fuar ve Kongresi" ne ve bu kapsamda gerçekleşecek uluslararası nitelikli ticari ve sosyal etkinliklere ve İstanbul'un kültürel renkleriyle buluşmaya davet ediyoruz...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT