SleepWell Expo Fuarı

Tarihler: 17 Nisan 2014 Perşembe ~ 20 Nisan 2014 Pazar

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı Karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 468 52 00

Faks: 0212 468 52 01

Web: http://http://www.ifm.com.tr

E Posta: pazarlama@ifm.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2014 ~ Nis 20, 2014

Mobilya sektörü tarafından merak ve ilgi ile beklenen ve tüm sektöre açık olarak, ücretsiz ziyaret edilebilecek,“SleepWell Expo – Yatak ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanları fuarı”, 17 Nisan Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi- Yeşilköy 9. Ve 10. Salonlar’da başlıyor. Türkiye’de son yıllarda gelişen hastane ve otel projelerinin en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak ve ekipmanları bu yıl ilk kez düzenlenecek SleepWell Expo Fuarı’nda sergilenecek.

SleepWell Expo Fuarı’nı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmenevi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satınalma yetkililerinin de ziyaret etmesi bekleniyor. Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen SleepWell Expo Fuarı’nda, 17 – 20 Nisan tarihleri arasında, yatak ve uyku ürünlerinde geleceğin trendleri sergilenecek. Sektörün lider üreticileri, yeni ar-ge çalışmalarını yerli ve yabancı alıcılarıyla buluşturacak. Ziyaretçiler, dört gün boyunca, 10:00 – 18:00 saatleri arasında fuarı ziyaret edebilecekler. Fuarda, İstanbul, Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara gibi yerli katılımcıların yanı sıra, Belçika, Çin, Romanya, İsviçre, Hindistan ve Amerika’dan da katılımcı firmalar yer alıyor.Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyan SLEEPWELL EXPO, İhlas Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen SleepwellExpo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Yatak Sektörü’nün 2014’deki İlk Buluşması…
Türkiye son yıllarda hızlı bir değişim yaşıyor. Bu bağlamda sağlık ve turizm alanlarında önemli adımlar atılıyor. Birçok yeni hastane ve otel projesi hızla ilerliyor. Bu kuruluşların en önemli ihtiyaç kalemlerinden biri olan yatak ve ekipmanları bu yıl ilki düzenlenecek Sleepwell Expo Fuarı’nda sergilenecek.

Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanından otel, hastane, öğretmenevi, askeri birlikler gibi toplu yatak ihtiyacı olan kurum ve kuruluşların yanı sıra yurt dışından satınalma yetkililerinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Yatak ve Teknolojileri sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleepwell Expo Fuarı, 17 – 20 Nisan 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Yatak ve uyku ürünlerinde 2014 trendlerinin sergileneceği fuar, alım grupları ve katılımcı firma zenginliği ile tüm dünyanın ilgisini çekiyor.

Dünyanın Gözü Bu Fuarda Olacak
Türkiye’de yatak endüstrisine ait ilk spesifik fuar olma özelliği taşıyan SLEEPWELL EXPO, İhlas Fuarcılık tarafından düzenleniyor. Yatak endüstrisine yepyeni açılımlar sunmayı hedefleyen SleepwellExpo Fuarı, organizasyonlarıyla sektörü canlandırmak ve yatak endüstrisi liderlerini İstanbul’da toplamak amacıyla, organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın dört bir yanından katılımcı ve ziyaretçinin gelmesi beklenen ve sektörde büyük yankı uyandıran Sleepwell Expo Fuarı’na Anadolu’dan da yoğun ilgi var. Fuarda, İstanbul’un yanı sıra Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara’dan katılımcı firmalar yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT