Texbridge İstanbul

Tarihler: 13 Ekim 2011 Perşembe ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrtexbridge.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2011 ~ Eki 15, 2011

Küresel tekstil pazarının en önemli tedarikçilerinden biri olan ülkemizin, yakın tekstil pazarlarına erişiminin perçinlenmesi ve Türk tekstiline yeni olanaklar sağlanabilmesi amacıyla uzun yıllardır İstanbul'da bir tekstil (kumaş) ve aksesuarları fuarı düzenlenmesi ihtiyacı yerli ve yabancı alıcıların yanısıra uluslararası pazarlara hakim üretici firmalar tarafından da dile getirilmektedir.

Hem ülkemizin hem de yakın pazarlardaki alıcıların bu ihtiyaçları doğrultusunda "Texbridge İstanbul Tekstil ve Aksesuarları Fuarı", İstanbul Fuarcılık tarafından 13 - 15 Ekim 2011 tarihleri arasında Yeşilköy CNR EXPO’da organize edilecek.

Sektör trendleri Texbridge’de belirleniyor
Fuar, yeni ticari ortaklıkların kurulmasının yanısıra tekstil sektörünün sezon öncesi trendlerinin belirleneceği ve yeni tasarımların görücüye çıkacağı uluslararası bir platform olma özelliğini taşıyor. Texbridge aynı zamanda oluşturulacak trend alanları ve düzenlenecek seminerler ile sektörün yoğun ilgisini şimdiden görmeye başladı.

Texbridge İstanbul, küresel tekstil pazarının en önemli tedarikçilerinden biri olan ülkemizin tekstil endüstrisinin lider ülkeleri arasındaki yerini binlerce yabancı alıcıyı İstanbul'a davet ederek daha da güçlendirecek.

Texbridge İstanbul ile, yalnızca 3 günde iş ve ihracat hacminizi birkaç katına çıkarmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın.

Geç kalmadan Texbridge'de yerinizi alın!

Tam donanımlı stand sistemi
Texbridge’de tam donanımlı (mobilyalı) stand sistemi uygulanacaktır.

Beklenen ihtisas fuarı
Texbridge, Dünya tekstil ve hazır giyim pazarının trendleri gözönüne alınarak Türk tekstil sektörünün iç ve dış ticaret gereksinimlerine en üst düzeyde yanıt vermek amacıyla gerçekleştirilecek. Fuar yapılan uluslararası ziyaretçi çalışmaları sayesinde, Türk Tekstil ve Aksesuar firmalarının koleksiyonlarını yabancı ziyaretçilere gösterebilmeleri için bulunmaz bir fırsat olacak. Ayrıca fuarda, Avrupalı birçok katılımcının son koleksiyonları da görücüye çıkacak.

Tekstil sektörünün merkezi İstanbul!
Texbridge, dünyanın en fazla gelişim gösteren pazarlarının ortasında yer alan İstanbul'da düzenlenecek. Texbridge, uluslararası çapta yaratıcılığı, rekabetçiliği ve üretim kalitesi ile tanınan Türk tekstilinin bu gücünü kullanarak İstanbul'u komşu coğrafyamız ve diğer denizaşırı alıcılarımız için bir tekstil buluşma noktası ve tedarik merkezi konumuna taşımayı hedefliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT