Texpo Eurasia 2011

Tarihler: 28 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 31 Mayıs 2011 Salı

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.texpoeurasia.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2011 ~ May 31, 2011

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve TEMSAD Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği işbirliği ile düzenlenen Texpo Eurasia 2011 28. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Nakış, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı 28-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

2010 yılında düzenlenen fuara 25 ülkeden 394 firma ve firma temsilciliği katılmış, fuarı Türkiye ve 41 ülkeden 23.310 profesyonel ziyaret etmiştir.

Texpo Eurasia 2011 28. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Nakış, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı 8. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecektir.

Asya, Avrupa ve Afrika Kıtalarına ulaşma yollarının kesişim noktasında yer alan Türkiye; Doğu Avrupa, Balkanlar, Karadeniz, Kafkasya, Hazar Bölgesi, Orta Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bir coğrafyanın merkezinde bulunmaktadır.

Türkiye, bu bölgeler ile coğrafi, ekonomik ve tarihi bağlantıları sebebiyle tercih edilen bir buluşma noktasıdır. 55 ülkeden toplam 1,5 milyar nüfusu barındıran Avrasya bölgesi önemli bir ekonomik ve ticari potansiyele sahip olmasının yanında aynı zamanda dünyanın tekstil üretim merkezi olma özelliğini sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT