UNICERA’da 25. Yıl Büyük Buluşması

Tarihler: 28 Şubat 2013 Perşembe ~ 03 Mart 2013 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2013 ~ Mar 3, 2013

Tüyap tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (Timder) işbirliği ile gerçekleştirilen UNICERA, seramik-banyo-mutfak sektörünü 25. Kez buluşturuyor.

19 ülkeden 272 firma ve firma temsilcisinin katıldığı fuara 65 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Küresel platformda her yıl daha da öne çıkan ve sektöre moral vermesi beklenen UNICERA fuarının, Avrasya coğrafyasında Türk ihracatına büyük katkı yapması bekleniyor.

2012 yılında 97 ülkeden yabancı profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan UNICERA seramik endüstrisi için en büyük pazarlama platformu olmanın beraberinde Avrupa’nın bu alandaki en önemli iki büyük fuarından biri olma başarısını göstermiştir.

2013 yılının seramik-banyo modasının ve sektördeki son yeniliklerin sergileneceği fuarda, bu yıl etkinlikler de dikkat çekiyor.

UNICERA’da Tasarım ve İnovasyon İz Bırakıyor
3 Mart’a kadar devam edecek fuarda fayans ve seramikler, mermer, doğal taş, granit, cam mozaik, vitrifiye ürünleri, havuz, sauna ve jakuzilerin yanı sıra banyo ve mutfak mobilyaları, banyo aksesuarları ve armatürler yer alıyor. Sektör yetkilileri ve katılımcıları buluşturan fuarda bu yıl düzenlenen etkinlikler de önemli yer kaplıyor.

Etkinlikler kapsamında Çeyrek yüzyılı geride bırakan UNICERA’nın 25. yılına özel olarak hazırlanan “UNICERA Mekan Tasarım Yarışması”; bilim kurum ve kuruluşlarındaki geleceğin iç mimar, mimar ve endüstriyel tasarım yeteneklerine hayallerindeki mekanları tasarlamaları konusunda bir fırsat sunuyor.

Gençlerin yaratıcı çözümler geliştirmelerine olanak tanıyan UNICERA Mekan Tasarım Yarışması; sorunlara çözüm üretebilen, görsel zenginliğin önemini vurgulayan, sıradanlığın farklılığa dönüştüğü bir mekanı ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Yarışmanın kolokyumu 28 Şubat tarihinde gerçekleşecek.

Projelerin iç mekan tasarımı özgünlüğü, kullanılacak ürünlerin kendi aralarındaki ve mekanla olan uyumları açısından değerlendirilecek olan yarışmanın jüri üyeleri; Domus Academy (Design and Fashin School in Italy) Tasarım Bölümü yüksek lisans program direktörü Dante Donegani, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Şener, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Saadet Aytıs, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meltem Eti Proto, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Ali Çiçek, Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Ece Ceylan Baba ve Türkiye İç Mimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Taner Gültekin’den oluşuyor.

Seramik Dünyasının Gizemli Tasarımlarına Müzik Aletleri ile Eşsiz Bir Trio Ses Veriyor…
Farklı kültürleri tasarımlarda buluşturan ve sergileyen UNICERA, bu yıl bir ilki daha gerçekleştiriyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Seramik Araştırma Enstitüsü öğretim üyelerinin seramikten ürettikleri Kemane, Çeng ve Cümbüş müzik aletleri UNICERA’da eşsiz bir trio keyfi yaşatacaklar. Dünyada bir ilk olan bu etkinlik; fuarın açılış günü 27 Şubat ve ikinci günü 28 Şubat tarihlerinde katılımcılar ve ziyaretçiler ile buluşacak.

CERAMICTECH Özel Bölümü ile UNICERA ziyaretçilerini bekliyor
Türk seramik karo, vitrifiye sektörlerinin imajını yükseltmesi ve küresel pazar payını artırması için bu yıl da en önemli uluslar arası pazarlama platformu olan fuar, kapsamına üretimde kullanılan kimyasal hammaddeler, makineler, makine yedek parça ve yan sanayi ürünleri ile CERAMICTECH Seramik İşleme Teknolojileri Özel Bölümü’nü ekleyerek yoluna tüm hızıyla devam ediyor.

Yapı sektörüne dair birçok ürünün bir arada sergilendiği tasarım ve yeni teknolojiler konseptinin daha da öne çıktığı UNICERA’da geleceğin ürünlerini yakından incelemek isteyen herkes bu özel etkinliği ajandalarına not ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT