WİN Metal Working Fuarı

Tarihler: 06 Haziran 2013 Perşembe ~ 09 Haziran 2013 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 6, 2013 ~ Haz 9, 2013

“Metalle İlgili Herşey”

İmalat endüstrisinin kalbi olan Metal İşleme Sanayi, 06 Haziran 2013 tarihinde başlayacak WIN Fuarı’nda sektörün nabzını tutmaya devam edecek!!

WIN- World of Industry Uluslararası Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı; “Metal İşleme-Metalworking”, “Kaynak-Welding” ve “Yüzey İşleme- SurfaceTreatment” sektörlerini bir çatı altında toplayarak, bu sektörlerdeki son dönem trendleri ve gelişmeleri sergilemek üzere 6-9 Haziran 2013 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuarda, sektörün önde gelen çok sayıda yerli ve yabancı şirketi, net 23.264 metrekarelik alanda ürünlerini sergileyecek.

Bugüne kadar, T.C. Bilim, Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB, OAİB, KOSGEB, VDMA-Alman Mühendislik Federasyonu dahil, 30’u yabancı olmak üzere toplam 82 kuruluş tarafından desteklenmiş olan fuara bu yıl, GALDER (Genel Galvanizciler Derneği), GAZDER (Sınai ve Tıbbi Gazcılar Derneği) ve İZTO'dan (İzmir Ticaret Odası) üç yeni destek daha geldi. Destekleyenler sayısı bu yıl 85'e yükseldi.

Fuarda, Türkiye Ekonomi Bakanlığı, Sanayi ve Ticaret Odası ve ilgili dernek ve birliklerle işbirliği ile ulusal ve uluslararası düzeyde verimli ve etkin bir alım programı düzenlenecek. Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl fuara, Azerbaycan, Cezayir, Hırvatistan, Mısır, Gürcistan, İran, Irak, Ürdün, Kazakistan, Libya, Fas, Polonya, Romanya, Rusya, Sudan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan gibi seçkin ülkelerden yüksek sayıda alım heyetleri davet edildi. 963 katılımcı 37 ülkeden fuara katılarak ürünlerini sergilyecek. Doğrudan katılımcı olarak yer alacak başlıca ülkeler, Bulgaristan, Çin, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, Hindistan, İran, İtalya, İngiltere, Hollanda, Polonya, Slovenya, Güney Kore, İspanya, Sri Lanka, Tayvan, Türkiye'dir. Almanya, Hindistan, İtalya,Güney Kore ve Tayvan’ın da ülke pavyonlarıyla fuarda yer alacaklar.

Makine imalatı sektörünün, dünyanın diğer bölgelerinde olduğu gibi Türkiye’de de sanayileşmenin itici gücü ve Türkiye’nin geleceğe yönelik kalkınmasının üzerinde yükseleceği ayaklardan birisidir. Türkiye’nin 2023 yılı ihracat hedefi olan 500 milyar doların 100 milyar dolarlık payının makine imalatı sektöründen elde edileceği ve sektörün yıllık büyüme rakamlarının 1990’dan bugüne %20’ler civarında olduğu dile getirilmiştir.

“Yüzey Temizleme Özel Sunumu” WIN Yüzey fuarında oldukça ilgi görecek
Yüzey İşleme Fuarlarının, hızla büyüyen yüzey işleme pazarının yeni teknolojilerini ve sanayide bu ürünleri kullananları bir araya getiren ve sektöre yönelik yeni fırsatlar yaratılmasına olanak sağlayan bir platform olarak büyük önem taşıdığı vurgulandı. Başta otomotiv ve beyaz eşya olmak üzere, enerji, elektrik/elektronik, reklam, inşaat ve diğer bazı yüzey işlem teknolojileri ve galvaniz kaplamanın kullanıldığı daha birçok sektörden ziyaretçinin bu ticari platformda verimli iş ortaklıkları kurma fırsatı bulacaklar. Sanayi makinalarının parçalarının temizlenmesi ve yüzey temizleme konuları imalat sektöründe gitgide daha fazla önem kazanması nedeniyle, bu yıl da “Yüzey Temizleme Özel Sunumu”nun, “parts2clean” ile işbirliği içerisinde ikinci kez Düzenlenecektir.

WIN Metalworking-Metal işleme Fuarı’nda “İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Özel Bölümü”
İş güvenliği konusunun, bu yıl da WIN Metal İşleme Fuarı gündeminde yer alacağı ve TİGİAD (Türkiye İş Güvenliği İş Adamları Derneği) ile işbirliği içerisinde ikincisi düzenlenen “İş Güvenliği, Sağlığı ve Çevre Özel Bölümü” nün fuara önemli bir katma değer sağlayacaktır.

WIN Welding-Kaynak Fuarı modern kaynak teknolojileri dünyasını sergileyecek.
Birçok sektörde önemli bir yapı taşı oluşturan kaynak, kesme ve birleştirme sektörünün Türkiye ve Avrasya Bölgesi’ndeki önemi ve rekabet gücü nedeniyle fuarın bu bölümü de büyük ilgi görecek. Bu bölümün, işletmelerin kullanabilecekleri en son teknolojilerisergilemesinin yanı sıra kaynak ve kesme alanlarında çeşitli makinalar, sistemler ve yazılım çözümleri de sunulacak.

Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi Endüstriye Rehberlik edecek
Yıllardır WIN Fuarlarına paralel olarak düzenlenen “Endüstriyel Etkinlikler Zirvesi” günümüzün rekabetçi ve ileri teknolojilerin değerlendirilmesine yönelik yine mükemmel bir tartışma platformu sağlayacak. Fuar bu yıl da çok sayıda konferans, panel, kurumsal faaliyet ve çözümlere ev sahipliği yapacak. Avrasya Bölgesi’ndeki en önemli ekonomi forumlarından birisi olarak, önde gelen işadamlarının, bilim insanlarının, akademisyen, politikacı ve gazetecinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmalarına olanak sağlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT