Yeni Nesil Tanıtım Ve Reklam Çözümleri Fuarı

Tarihler: 22 Eylül 2010 Çarşamba ~ 25 Eylül 2010 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2010 ~ Eyl 25, 2010

Yeni Nesil Tanıtım ve Reklam Çözümleri, bu yıl ilk kez 22-25 Eylül 2010 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi`nde açıkhava ve iç mekan mecralarının farklı ve yaratıcı fikirlerini bir araya getiriyor!

Değişime Ayak Uyduran Fuar
Reklam endüstrisi bir değişim süreci içinde. Geleneksel reklam mecraları her geçen gün kan kaybediyor, paylarını nokta atışı yapabilen mecralara kaptırıyor.

Açıkhava ve iç mekan da bu yepyeni mecralardan. Hatta artık sadece indoor ve outdoor reklamlardan söz etmiyoruz. Artık yeni nesil tanıtım çözümleri ve reklamlar var!

Yeni Nesil Tanıtım Çaözümleri Neler?
Yeni nesil tanıtım, değişik düşünmektir. Müşteriyi reklama ikinci kez baktırmaktır. Hatta onu reklamın ve fikrin sahibi markaya âşık etmektir. Yeni nesil tanıtım, sıradan bir bilboardda marka ismi ve logosunun yer alması değil. Yeni nesil tanıtım gerilla reklamcılık teknikleriyle sokakta, parkta, yolda, her yerde müşterinin kafasında bir şimşek çaktırıyor. Müşteriyi satış noktasında yakalayıp onu ürününüzü almaya orada ikna ediyor.

İlk Bakışta Aşık Eden Outdoor & Indoor
Yeni Nesil Tanıtım ve Reklam Çözümleri katılımcıları, yalnızca baskı, grafik tasarım, bilboard firmaları değil. Herkesten farklı düşünen, onlara ayrılan bilboardlara sığamayan, duvarları, bankları, sokakları, akla gelen gelmeyen daha pek çok yeri mecraya dönüştürenler de bu fuarda yerlerini alacaklar.

Reklam ve Tanıtım Faaliyetlerinde Son Nokta (Şimdilik)
Yeni nesil tanıtım çözümleri, reklam ve tanıtım faaliyetlerinin geldiği son nokta. Artık ekranlar dokunmatik ve interaktif. Görüntüler iki değil, üç boyutlu ve yalnızca ekranlarda değil, gündelik hayatımızın içinde. Yeni Nesil Tanıtım ve Reklam Çözümleri işte bu yaratıcı mecra ve fikir sahiplerini bir araya getiriyor. Siz de bu olağanüstü dünyanın bir parçası olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT