Yıla Damgasını Vuracak “Perakende Günleri 09” Başlıyor...

Tarihler: 21 Ekim 2009 Çarşamba ~ 22 Ekim 2009 Perşembe

Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı

Adres: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2009 ~ Eki 22, 2009
Yıla Damgasını Vuracak “Perakende Günleri 09” Başlıyor...

Perakende sektörünün gündemini belirleyen ve sektörün en önemli buluşma noktası olan “Perakende Günleri” 21–22 Ekim 2009 tarihinde gerçekleşecek. Türkiye’den ve dünyadan konusunda uzman isimlerin ağırlanacağı Perakende Günleri’nde bu yıl, tüketici davranışları üzerine yaptığı araştırmalarla büyük yankı uyandıran Dan Ariely, eğlence sektöründe nefes kesen gösterileri ticari bir başarıya dönüştüren “Cirque du Soleil” Özel Projeler Direktörü Lyn Heward, “alışverişi sevdiren adam” olarak tanımlanan, global perakendenin efsane CEO’su Vittorico Radice ve bir çok uzman konuşmacı sektörün gündemini belirleyecek konuları iş dünyası ile paylaşacak.

Soysal Eğitim Danışmanlık tarafından düzenlenen ve perakende sektörünün en büyük ve önemli buluşma noktası Perakende Günleri, sektörün bilgi ve gelişim platformu olmaya devam ediyor. Her yıl binlerce üst düzey yöneticiyi bir araya getirerek büyük ilgi gören ve bu yıl 21–22 Ekim 2009 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan Perakende Günleri, dünyaca ünlü konukları ile yine sektörün gündemini belirlemeye hazırlanıyor.

Global Perakendenin Efsane CEO’su: Vittorio Radice
İngilizlerin “alışverişi sevdiren adam” olarak tanımladıkları, global perakendenin efsane CEO’su, Vittorio Radice 2010 için sektörde öngördüğü kritik gelişmeleri Perakende Günleri’nde paylaşacak.
La Rinascente CEO’su, Boyner ve Beymen’in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Vittorio Radice; Habitat’ı 7 milyon pound zarardan, 14 milyon kara ulaştıran yönetici olarak tanınıyor. “Perakendenin kitabı yok” diyen Radice, seyahatlerinden esinlenerek yarattığı “Tokyo life”, “Bollywood” gibi mağaza içi yenilikçi temaları ile görsel mağazacılıkta yeni bir dönem başlattı. CEO olarak başladığı yıl alışveriş devi Selfridges’ı zarardan döndürerek yeniden konumlandıran ve moda dünyasının radarına sokan Radice kısa sürede, Harrods ve Harvey Nichols’u bile gölgede bırakan bir başarıya imza attı.

Lyn Heward: “30’a Yakın Ülkeden Çalışanla Kendimize Özgü Bir Dil Yarattık.”
Rakipleri tüm dünyada müşteri kaybederken, “sirk”i yeniden yaratarak sağladığı rekor karlılığı ve 600 milyon doların üstünde cirosuyla, eğlence sektöründe bir numaraya yerleşen Cirque du Soleil markasının yaratılmasında öncü isimlerden biri olan Özel Projeler Direktörü Lyn Heward, “yaratıcılık” faktörünün hem insan hem de şirket gelişimiyle ve başarısıyla ilişkisini ve nefes kesen gösterilerin ticari açıdan başarılı bir ürüne dönüştürmek üzerine deneyimlerini paylaşacak.

Rodney Fitch: “Alışveriş Hayatın Amacıdır”
Dünya çapındaki müşterileri arasında Marks & Spencer, Starbucks, IKEA, Unilever, BP, Microsoft, Nokia gibi markaların bulunduğu, tasarım dünyasını yönlendiren şirket olarak tanınan Fitch Design Yönetim Kurulu Başkanı Rodney Fitch, Perakende Günleri’nde “tasarımla farklılaşmak” üzerine ipuçları sunacak. Dünyada perakende konseptlerinde görülen yeni trendleri ve değişimleri katılımcılarla paylaşacak.

Markalararası Tartışma Yarışması Finali Perakende Günleri’nde:
Perakende Günleri’nde, perakende sektöründe yepyeni bir heyecan yaratan ve firmalar arası rekabeti farklı bir kulvara taşıyan TAY (Markalararası Tartışma Yarışması) finali de yer alacak. Markaların münazara usulüyle yarıştığı 62 maçlık büyük maraton Perakende Günleri’nde son bulacak. Kazanan ekibin ödülü Paris’te 4 günlük bir eğitim gezisi olacak.
Perakende Günleri’nde bu sene yer alacak diğer konuşmacılar ise; Hacı Ömer Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı; Carrefoursa, Teknosa ve Diasa Yönetim Kurulu Başkanı; DEİK Türk Amerikan İş Konseyi Başkanı; TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Dinçer, Multi Turkmall CEO`su Levent Eyüboğlu, Finansbank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, İcra Kurulu Üyesi Temel Güzeloğlu, Euro RSCG CEO`su Levent Erden, IBM Türk Genel Müdürü Eray Yüksek, Corvus şarapları yaratıcısı Reşit Soley, Avrupa’nın bir numaralı caddesini yöneten New West End Company’nin İletişim ve Operasyon Başkanı Jace Tyrrell, Özyeğin Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erhan Erkurt, eğitmen, danışman Ümit Anıl ve yazar Osman Şahin.

Perakende sektörünün bilgi ve işbirliği merkezi olan ve sektörün gelişimine her yıl katma değer sağlayarak yeni çözümler getiren Perakende Günleri, iki gün boyunca “9. Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı” ve “8. İstanbul Perakende Fuarı”ndan oluşan geniş içeriğiyle sektöre ivme kazandıracak.

22 Ekim akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorous’ta gerçekleştirilecek Perakende Güneşi Ödülleri Balosu’nda ise emeğiyle, yüreğiyle ve başarısıyla sektörü aydınlatanların büyük ödülleri 10 ayrı dalda sahiplerini bulacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT