21. İstanbul Tiyatro Festivali Yerli Proje Başvuruları Başladı

21. İstanbul Tiyatro Festivali Yerli Proje Başvuruları Başladı

Etkinlik Etkinlik Haberleri 21. İstanbul Tiyatro Festivali Yerli Proje Başvuruları Başladı

İstanbul Tiyatro Festivali’ne başvuracak yerli yapımlarda daha önce İstanbul’da sahnelenmemiş olması koşulu aranıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 7, 2016

2018 yılında Mayıs ayında gerçekleştirilecek 21. İstanbul Tiyatro Festivali’nin programında yer almak isteyen yerli projeler için başvurular 4 Kasım 2016 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında bekleniyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 2004’ten bu yana Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş’ın sponsorluğunda düzenlenen ve 2018’de 21. kez gerçekleştirilecek olan İstanbul Tiyatro Festivali’ne katılmak isteyen yerli topluluklar için başvuru dönemi 4 Kasım Cuma günü başladı. Başvurular festivalin web sayfasında (tiyatro.iksv.org) bulunan başvuru formu doldurularak en geç 31 Mart 2017 saat 18.00’e kadar İstanbul Tiyatro Festivali ofisine (Sadi Konuralp Cad. No:5 Nejat Eczacıbaşı Binası, Şişhane) elden teslim edilebilir. Saat 18.00’den sonra elden ya da mail aracılığı ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İstanbul dışından başvuru göndermek için theatre.fest@iksv.org adresinden festival ekibi ile iletişime geçilmelidir.

21. İstanbul Tiyatro Festivali’ne seçilecek projeler bu yıl da iki aşamalı bir değerlendirme sonucunda belirlenecek. Başvuruların sona erdiği 31 Mart 2017 tarihinden sonra danışma kurulu ile birlikte yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar bütün katılımcılara e-mail aracılığı ile Haziran ayında bildirilecek.

İstanbul Tiyatro Festivali’ne başvuracak yerli yapımlarda daha önce İstanbul’da sahnelenmemiş olması koşulu aranıyor. Daha önce İstanbul’da izleyici ile buluşan yapımlar değerlendirmeye alınmıyor.

Geçen festivallerde olduğu gibi ana programın yanında Yeni Dalga ve Oyun Salonu bölümlerinin de yine yer alacağı 21. İstanbul Tiyatro Festivali 2018 yılında da dünyaca ünlü, tiyatro ve dans toplulukları ile Türkiye’den gösterileri, İstanbul’un farklı mekânlarında izleyiciyle buluşturacak. Festival kapsamında ayrıca alanında uzman konuklarla söyleşiler, uzmanlık sınıfları ve atölyeler de tiyatroseverlerin ücretsiz katılabileceği etkinlikler olacak.

İstanbul Tiyatro Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgi için:
tiyatro.iksv.org

İstanbul Tiyatro Festivali’ni sosyal medyada takip etmek için:
facebook.com/istanbultiyatrofestivali twitter.com/tiyatrofest instagram.com/istanbultiyatrofestivali

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT