23 Nisan’da Küçük Büyük Herkes Dotkanyonda’ya

23 Nisan’da Küçük Büyük Herkes Dotkanyonda’ya

Etkinlik Etkinlik Haberleri 23 Nisan’da Küçük Büyük Herkes Dotkanyonda’ya

Dotkanyonda ekibinden başarılı tiyatro sanatçısı Tuğrul Tülek tarafından yönetilen ‘Yeni Öğretmenimiz Bir Canavar’ isimli oyun için 8-10 yaş arasındaki tüm çocukları Dotkanyonda’ya bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 19, 2016

Her zaman güncel, dinamik ve hayata geçirdiği projelerle sektörde öncü olan Kanyon, Dotkanyonda’nın yeni çocuk oyunu ‘Yeni Öğretmenimiz Bir Canavar’ oyununu 23 Nisan çocuklarına armağan ediyor. Dotkanyonda tarafından gerçekleştirilen atölyelere katılarak, büyük gösteriye hazırlanan ve içinde tiyatro aşkı olan tüm çocukları 23 Nisan’da gerçekleştirilecek büyük gösteriye bekliyor.

Kanyon, Dotkanyonda’nın yeni çocuk oyununu ‘Yeni Öğretmenimiz Bir Canavar’ oyununu 23 Nisan çocuklarına armağan ediyor. İki günlük atölyeler ile Dotkanyonda oyuncularından eğitim alan 8-10 yaş arası çocuklar ve 23 Nisan’da sergilenecek ‘Yeni Öğretmenimiz Bir Canavar’ isimli çocuk oyununda sahneye çıkıyor.

Okula gelen yeni öğretmenin bir canavar olduğunu gören okulun belalı ikizleri Robbie ve Holly’nin başından geçen olayların anlatıldığı oyunda rol alan çocukları izlemek ve müthiş bir çocuk oyunu izlemek için tek yapmanız gereken rezervasyonunuzu önceden yaptırmak.

Dotkanyonda ekibinden başarılı tiyatro sanatçısı Tuğrul Tülek tarafından yönetilen ‘Yeni Öğretmenimiz Bir Canavar’ isimli oyun için 8-10 yaş arasındaki tüm çocukları Dotkanyonda’ya bekliyor.

Gösteri:

A Grubu / Saat: 13:00
B Grubu / Saat: 15:00
C grubu/ Saat 17:00

Oyuna giriş ücretsizdir.
Önceden rezervasyon yapılması rica olunur.
23 Nisan gösterilerine seyirci olmak için: 0212 317 53 30 – 0212 317 53 00
www.kanyon.com.tr
http://www.facebook.com/kanyon

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT