27. Akbank Caz Festivali’nin İlk Konser Biletleri Satışa Çıktı…

27. Akbank Caz Festivali’nin İlk Konser Biletleri Satışa Çıktı…

Etkinlik Etkinlik Haberleri 27. Akbank Caz Festivali’nin İlk Konser Biletleri Satışa Çıktı…

27. Akbank Caz Festivali’nin ilk satışa çıkacak konserleri arasında Abdullah Ibrahim & Ekaya & Hugh Masekela, Bonobo, Wolfgang Muthspiel Trio, Henri Texier & Hope Quartet ve Ala.ni yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2017

Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, bu yıl 27. yaşını kutluyor. Geçmişten günümüze Cecil Taylor, Archie Shepp, McCoy Tyner, Pharoah Sanders, Jimmy Smith, Enrico Rava, John Scofield & Joe Lovano, Manu Katché, David Sanborn gibi caz dünyasının saygın isimlerini izleyici ile buluşturan Festival, 3 - 19 Kasım 2017 tarihlerinde şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak.

Bugüne kadar milyonlarca takipçisi ile giderek yükselen bir grafiğe sahip olan Festival, 27. yılında da birbirinden özel performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 27. Akbank Caz Festivali’nin ilk satışa çıkacak konserleri arasında Abdullah Ibrahim & Ekaya & Hugh Masekela, Bonobo, Wolfgang Muthspiel Trio, Henri Texier & Hope Quartet ve Ala.ni yer alıyor. Festivalin konser biletleri 6 Haziran Salı günü Mobilet’de satışa sunuldu.*

Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliği ile gerçekleştirilen 27. Akbank Caz Festivali, 8 Kasım 2017, Çarşamba günü Uniq Hall’da Abdullah Ibrahim & Ekaya & Hugh Masekela’yı ağırlayacak. Konserde modern cazın baş besteci-piyanistlerinden Abdullah Ibrahim tarafından kurulan ve Güney Afrika’nın ilk siyahi bebop caz grubu The Jazz Epistles ruhunu yeniden dirilten Ekaya’ya, Güney Afrika’nın başka bir caz ikonu olan trompetçi Hugh Masekela eşlik edecek. 27. Akbank Caz Festivali kapsamında ayrıca; gerçek adı Simon Green olan İngiliz yapımcıve müzisyen DJ Bonobo canlı performansıyla 11 Kasım 2017, Cumartesi günü Volkswagen Arena’da; kendi kuşağının iz bırakmış caz gitaristlerinden, 1965 Avusturya doğumlu Wolfgang Muthspiel, 6 Kasım 2017, Pazartesi günü Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde; caz dünyasının gözüpek laborantlarından Parisli kontrbasçı Henri Texier, kurucuları arasında yer aldığı ve oğlu Sébastien Texier’nin yönettiği Hope Quartet ile birlikte 7 Kasım 2017, Salı günü Babylon’da; şarkıları bugüne dek dijital platformlarda 2,5 milyondan fazla dinlenen Londra doğumlu Ala.Ni ise 16 Kasım 2017, Perşembe günü Babylon’da caz tutkunlarıyla buluşacak.

* Axess ve Wings kart sahiplerine %10 indirim uygulanacaktır. Öğrenci biletlerinde Axess ve Wings indirimi geçerli değildir.

www.akbanksanat.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT